News

Tragedie în Brașov! Trei copii au căzut într-un lac înghețat. Unul dintre ei a murit

Tragedie în Brașov! Trei copii au căzut într-un lac înghețat. Unul dintre ei a murit fiind scos abia după o oră de echipajele de intervenție sosite la fața locului
23.01.2022 | 12:47
Tragedie in Brasov Trei copii au cazut intrun lac inghetat Unul dintre ei a murit
Tragedie într-o comună din Brașov! Sursa foto - ISU Brașov
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în localitatea brașoveană Dumbrăviţa. Un adolescent în vârstă de numai 14 ani și-a pierdut viața după ce a căzut într-un lac înghețat.

Tânărul a fost scos din apă de scafandri după o oră, însă acesta nu a supraviețuit. Anunțul a fost făcut chiar de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Brașov!

Din nefericire, băiatul a mers, împreună cu alţi trei adolescenţi, toţi de 14 ani, să se plimbe cu bicicletele pe suprafaţa îngheţată a lacului.

Într-o clipă, gheaţa a cedat şi trei dintre copii au căzut în apă. După câteva momente de panică, doi au reuşit să iasă la suprafaţă, unul dintre ei fiind dus la spital pentru îngrijiri suplimentare.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceştia rămas prins sub gheață. Au fost alertate autoritățile și la fața locului s-au trimis mai multe echipaje de intervenție.

O oră întreagă s-au luptat scafandrii de la ISU Braşov și când au reușit să-l scoată din apă, tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Adolescentul a necesitat resuscitare, fiind dus de urgență la Spitalul Clinic de Pediatrie din Braşov.

Pe toată durata drumului către spital, medicii i-au efectuau mai multe manevre și au încercat să-l țină în viață.

ADVERTISEMENT

Și la spital, cadrele medicale s-au luptat din răsputeri însă, în cele din urmă, inima lui a încetat să bată.

Doctorii au fost nevoiți să declare decesul adolescentului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de moartea băiatului de 14 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: