News

Tragedie în București. Un copil de 2 ani a murit după ce a căzut de la etajul 5

13.05.2020 | 14:29
Tragedie in Bucuresti Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 5
Caz șocant în Iași. Un bărbat a murit în timpul examenului pentru permisul de conducere
ADVERTISEMENT

Un copil de 2 ani a murit miercuri în București, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc situat în Sectorul 6.

Un copil de 2 ani a murit după ce a căzut de la etajul 5

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, accidentul s-a produs în zona Bulevardului Timișoara, iar copilul de 2 ani care a căzut de la balconul apartamentului de la etajul 5 a murit.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3, copilul a fost găsit inconștient, a fost intubat dar, în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat, în jurul orei 13:00 fiind declarat decesul.

”Din păcate, intervenția este încheiată și copilul în vârstă de doar 2 ani a fost declarat decedat. Evenimentul s-a petrecut în Bulevardul Timișoara din sectorul 6”, a spus Daniel Vasile.

ADVERTISEMENT

Un copil a fost ucis de căruciorul în care dormea

La fața locului au acționat două echipaje de SMURD, unul dintre acestea având și medic. Poliția Capitalei a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul. Copilul a fost dus la Institutul Mina Minovici pentru efecturarea necropsiei.

Un tânăr în vârstă de numai 21 de ani a murit în cursul nopții de 8 spre 9 mai, în timp ce fugea de oamenii legii. Motivul pentru care bărbatul din Hunedoara nu a vrut să dea ochii cu polițiști a fost faptul că nu avea asupra sa declarația pe proprie răspundere.

ADVERTISEMENT

Tragedie la Cluj acolo unde un copil de un an și 6 luni a fost ucis de căruciorul în care mama l-a pus să doarmă. Acum, Poliția a deschis o anchetă și încearcă să afle cum anume s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.

Tragedie pentru o familie de români din orașul italian Foligno din provincia Perugia. Fetița lor, în vârstă de trei ani, a fost găsită moartă într-o piscină, după ce a ieșit să se joace cu cei trei câini ai ei.

ADVERTISEMENT

Un român de 27 de ani a căzut 15 metri în gol de pe un pod din Napoli, iar impactul i-a fost fatal. Autoritățile încearcă acum să afle modul producerii tragediei și au deja o ipoteză probabilă.

ADVERTISEMENT