News

Tragedie în București. Un șofer beat a lovit mortal o femeie pe o trecere de pietoni

O nouă tragedie rutieră a avut loc în Capitală. Miercuri dimineață, o femeie a fost lovită mortal pe o trecere de pietoni de o mașină condusă de un șofer beat.
30.03.2022 | 08:36
Tragedie in Bucuresti Un sofer beat a lovit mortal o femeie pe o trecere de pietoni
ADVERTISEMENT

Continuă accidentele mortale pe drumurile din România. Miercuri dimineață, în București și în județul Ilfov au fost consemnate două tragedii. În urma lor, o femeie și un bărbat au murit.

Accident mortal în Capitală. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer beat

În Capitală, pe Bulevardul Poligrafiei, o femeie a murit după ce a fost lovită mortal de o mașină condusă de un bărbat aflat sub influența alcoolului, a informat Brigada Rutieră.

ADVERTISEMENT

În urma impactului cu autovehiculul, femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, ulterior constatându-se decesul.

În ceea ce-l privește pe șoferul vinovat de accident, acesta a fost testat cu aparatul alcool-test. A rezultat că se află sub influența băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT

Momentan se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație. Traficul rutier este restricționat pe Bulevardul Poligrafiei, sensul către Piața Presei Libere.

”În jurul orei 06:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Poligrafiei.

ADVERTISEMENT

Din primele date, conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa pe Bd. Poligrafiei, a surprins și accidentat un pieton de sex femeiesc”, a transmis Poliția Rutieră, conform Libertatea.

Un alt bărbat, din Ilfov, ucis de un TIR, tot pe trecerea de pietoni

Un accident similar a avut loc miercuri, 30 martie, și în județul Ilfov.

Conform informațiilor oferite de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN CB, în zona Podului Otopeni, un TIR a lovit un bărbat pe trecerea pentru pietoni.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma impactului, acesta a decedat. Circulația rutieră în zonă a fost restricționată pe prima bandă a sensului de mers Otopeni – Mogoșoaia, desfășurându-se doar pe a doua, prin dirijarea poliției.

Evenimentul rutier din Ilfov a avut loc la ora 6.20. S-a estimat reluarea traficului în condiții normale în decurs de 45 de minute.

ADVERTISEMENT
Tags: