News

Tragedie în București! Un tânăr a ars de viu după ce i-a luat foc casa. Doi copii au ajuns la spital

Tragedie în București acolo unde un bărbat în vârstă de 35 de ani a ars de viu
13.06.2021 | 09:27
Tragedie in Bucuresti Un tanar a ars de viu dupa ce ia luat foc casa Doi copii au ajuns la spital
ADVERTISEMENT

De altfel, nu mai puțin de patru persoane au ajuns la spital după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Din păcate, în urma intervenției, un bărbat a fost găsit de pompieri carbonizat în podul locuinței.

Incendiul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică și a fost raportat de mai mulți vecini alarmați de focul care se vedea.

ADVERTISEMENT

Tragedie în București!

Printre cele patru persoane care au avut nevoie de ajutor medical s-au aflat și doi copii. Tânărul a fost găsit de pompieri în mansarda locuinţei.

Din nefericire, acesta nu a mai apucat să iasă, după ce focul s-a extins cu rapiditate. A fost nevoie de intervenția a nu mai puțin de 12 autospeciale de pompieri.

ADVERTISEMENT

“Pana la sosirea fortelor de interventie s-au autoevacuat 3 persoane, una de sex feminin si doi copii minori.

Acestia au fost transportati la Spitalul Gr. Alexandrescu de catre un echipaj SMURD. Femeia prezenta arsuri la picior, iar copiii au fost expusi la fum.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a fost transportat la Spitalul Floreasca de un alt echipaj SMURD, un barbat cu arsuri de gradul 2 in zona latero-cervicala.

La nivelul podului, a fost identificat un barbat, in varsta de aproximativ 35 de ani, decedat”, se arata in comunicatul ISU Bucuresti-Ilfov.

ADVERTISEMENT

De remarcat că incendiul a izbucnit în toiul nopții, mai exact în jurul orei 3.00. Flăcările au fost observate pentru prima oară pe acoperișul clădirii.

Două ore au luptat pompierii cu flăcările uriașe. În cele din urmă, aceștia au reușit să lichideze incendiul, dar pentru una dintre victime a fost prea târziu.

Oamenii legii au rămas la fața locului și au deschis o anchetă. Aceștia trebuie acum să înțeleagă de la ce anume a izbucnit focul.

ADVERTISEMENT
Tags: