News

Tragedie în Bulgaria. Doi frați din Vrancea au murit înecați. „Părinții au muncit toată viața să-i țină la școală, să îi ajute”

Durere fără margini pentru o familie din Vrancea. Ambii băieți ai cuplului, singurii lor copii, au murit înecați în Bulgaria. Cei doi frați, de 32 și 20 de ani, plecaseră pentru 7 zile în concediu.
04.08.2022 | 12:34
Tragedie in Bulgaria Doi frati din Vrancea au murit inecati Parintii au muncit toata viata sai tina la scoala sa ii ajute
Doi frați din Vrancea au murit înecați, în Bulgaria. Erau singurii copii ai familiei. Sursa foto: colaj Fanatik / novinite.com
ADVERTISEMENT

Este șoc într-o comunitate din județul Vrancea. Doi frați, de 32 și 20 de ani, au murit în timp ce se aflau în vacanță în Bulgaria.

Doi frați din Vrancea au murit înecați, în Bulgaria. Erau singurii copii ai familiei

Tragedia a avut loc săptămâna trecută și a fost confirmată de primarul comunei Poiana Cristei, în care locuiesc părinții îndurerați.

ADVERTISEMENT

Edilul a explicat pe larg, pentru Monitorul de Vrancea, cum s-au petrecut evenimentele din statul vecin.

În urmă cu o săptămână, pe 27 iulie, părinții tinerilor au fost sunați de autoritățile din Bulgaria, care i-au anunțat că l-au găsit pe băiatul cel mare mort pe plajă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe băiatul de 20 de ani, acesta nu a fost găsit imediat. Ulterior, a fost depistat un cadavru, care nu a putut fi însă identificat.

Conform primarului Vlad Petruș, părinții celor doi băieți au plecat săptămâna aceasta în Bulgaria să facă formalitățile, recunoașterea și apoi să aducă în țară trupurile neînsuflețite ale celor doi băieți.

ADVERTISEMENT

”Băiatul cel mare avea 32 de ani, iar cel mic 20 de ani. Părinții lor sunt din Poiana Cristei, dar locuiesc în Focșani. Băiatul cel mare lucra la București, la o multinațională. Era eminent. Au plecat în Bulgaria pentru 7 zile.

Din câte știu, părinții n-au mai reușit să ia legătura cu ei. Eu am aflat miercurea trecută că părinții au fost sunați de autoritățile din Bulgaria care l-au găsit pe băiatul cel mare mort pe plajă. S-a înecat și a fost adus la mal. Se pare că pe cel mic nu l-au găsit imediat. Au găsit în schimb un cadavru, dar n-au putut să-l identifice”, spune primarul.

ADVERTISEMENT

Durere fără margini pentru părinți: ”Au muncit toată viața să-i țină la școală, să îi ajute”

Dispariția celor doi frați a fost constatată de reprezentanții hotelului la care erau cazați. Tinerii obișnuiau să lase cheia de la cameră la recepție.

”Erau singurii copii ai familiei. Vă dați seama ce tragedie. Suferința părinților este enormă. Erau copii buni. Părinții au muncit toată viața să-i țină la școală, să îi ajute”, mai adaugă primarul, pentru presa locală.

După ce vor ajunge în țară, cei doi tineri vor fi înmormântați la Cimitirul Sudic din Focșani.

ADVERTISEMENT