News

Tragedie în Câmpulung Muscel. Un mort și doi răniți grav în urma unui accident cumplit

Accidentul s-a produs în cursul nopții trecute. Șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-un șanț.
14.08.2021 | 10:42
Tragedie in Campulung Muscel Un mort si doi raniti grav in urma unui accident cumplit
ADVERTISEMENT

Din primele informaţii, se pare că şoferul ar fi adormit la volan. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporala din culpă.

Tragedie în Câmpulung Muscel. Un mort și doi răniți grav în urma unui accident cumplit

Cumplitul accident rutier a avut loc noaptea trecută la Câmpulung Muscel.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 56 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, scrie Ziarul Argeșul.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Din accident a rezultat decesul unei femei de 80 de ani, din Câmpulung, pasageră în autoturism și rănirea altor două persoane: conducătorul auto și o femeie de 56 de ani, ambii din Câmpulung.

Incendiul a pornit imediat după impact, dar a fost stins rapid de un martor care a ieşit cu un furtun cu apă înainte de sosirea pompierilor.

ADVERTISEMENT

Răniţii au fost trasportanţi de urgenţă la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporala din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

ADVERTISEMENT

Noapte însângerată pe șoselele din județul Argeș

Un alt accident mortal a avut loc noaptea trecută în localitatea Bradu. Un pieton a fost lovit mortal. La venirea echipajelor medicale acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar la scurt timp a decedat.

Victima  un bătrân în vârstă de 80 de ani, se pare că a traversat strada pe întuneric, fără să se asigure.

ADVERTISEMENT
Accident Bradu, Argeș Foto: Argeș Press

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 659, din direcția Pitești către Suseni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal un bărbat de 80 de ani, din Bradu, relatează Argeș Press.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

ADVERTISEMENT
Tags: