News

Tragedie în Capitală. Tânără de 18 ani, decedată după ce s-a aruncat în gol de la etajul 5. Părinții dau vina pe iubitul fetei

Tragedie fără margini pentru o familie din Galați. Fiica lor, o tânără de 18 ani, aflată în Capitală, a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 5 al unui bloc. Părinții fetei dau vine pe iubit.
27.06.2022 | 21:03
Tragedie in Capitala Tanara de 18 ani decedata dupa ce sa aruncat in gol de la etajul 5 Parintii dau vina pe iubitul fetei
O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5, în București. Părinții dau vina pe iubitul fetei. Sursa foto: colaj Fanatik / Observator News
ADVERTISEMENT

Pentru o fată de 18 ani din Galați venită în București pentru a trăi alături de iubit, viața a fost curmată crunt, în aceste zile.

O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5, în București. Părinții dau vina pe iubitul fetei

Yasmin s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Capitalei. Conform părinților săi, în spatele tragediei ar sta un individ, mai exact iubitul tinerei.

ADVERTISEMENT

După decesul fetei, familia îndurerată își caută dreptatea. Părinții victimei dau vina pe iubitul fetei şi spun că ar fi încercat în zadar să o ţină la distanţă de el.

Aceștia cred că Yasmin şi prietena ei, care e minoră, ar fi fost racolate de băiat prin metoda loverboy şi că ar fi căzut victime ale traficului de persoane.

ADVERTISEMENT

”Ne-a spus într-o zi că este într-o relație cu un băiat. Am auzit niște chestii urâte de băiatul ăsta… Că băiatul se ocupă cu niște chestii necurate… După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să își părăsească domiciliul”, spune tatăl fetei, conform ObservatorNews.

Tânăra din Galați plecase de acasă în luna aprilie. La acea vreme, a hotărât să își anunțe familia printr-un bilet lăsat în cutia poștală.

ADVERTISEMENT

”El a fost foarte insistent, a reușit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea… Îmi promitea că dacă o să o las o să îi mulțumesc toată viața că o să o facă om… Din păcate a făcut ce a făcut…”, mai spune părintele îndurerat.

Ce spune iubitul fetei decedate

Înainte cu câteva zile de gestul extrem, fata a vorbit cu mama sa și a asigurat-o că este în afara oricărui pericol și că se simte bine.

ADVERTISEMENT

”Avea toată viața, abia împlinise 18 ani… Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei…”, a povestit mama fetei, conform aceleiași surse.

În ceea ce-l privește, iubitul fetei susține că s-a certat cu ea în ultima vreme și că prietena lui Yasmin a fost cea care l-a anunțat despre tragedie.

”Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara… Ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat…”, a afirmat tânărul.

ADVERTISEMENT
Tags: