News

Tragedie în Capitală. Un alpinist utilitar a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unei clădiri

Un accident de muncă mortal s-a produs, luni, în Capitală. Un alpinist utilitar a murit după ce căzut de la etajul 6 al unei clădiri.
15.05.2023 | 12:36
Tragedie in Capitala Un alpinist utilitar a murit dupa ce a cazut de la etajul 6 al unei cladiri
Accident de muncă mortal în Capitală: un alpinist utilitar a murit după ce căzut de la etajul 6 al unei clădiri. Sursa foto (ilustrativ): Facebook
ADVERTISEMENT

Un alpinist utilitar a murit, luni, după ce a căzut de la etajul 6 al unei clădiri din Capitală. Din primele informații, se pare că accidentul s-a produs în timp ce bărbatul spăla geamurile unei clădiri cu mai multe etaje.

Accident de muncă mortal în Capitală: un alpinist utilitar a murit după ce căzut de la etajul 6 al unei clădiri

Bărbatul a căzut în gol de la etajul 6, mai exact de la o înălțime de aproximativ 40 de m. Conform Realitatea.net, victima ar avea o vârstă cuprinsă între 30 și 35 de ani, și ar fi cetățean străin.

ADVERTISEMENT

La locul tragediei au ajuns echipajele de SMURD și medicii. Cadrele medicale l-au resuscitat pe bărbat mai multe. Din păcate, în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul alpinistului. Tragedia a fost raportată pe strada Buzești din capitală.

Există informații care spun că bărbatul a căzut după ce s-ar fi dezechilibrat. Poliția Capitalei va deschide o anchetă pentru a afla cum s-a produs tragedia. Oamenii legii vor să afle dacă bărbatul purta echipament de protecție în momentul în care își desfășura activitatea la înălțime.

ADVERTISEMENT

”La data de 15 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în vederea efectuării necropsiei”, a anunțat Poliția Municipiului București (DGPMB).

Cine este tânărul decedat în accidentul din Capitală

Potrivit celor de la Gândul.ro, alpinistul utilitar care a murit în București ar avea vârsta de 32 de ani. El vine din Nepal. Acesta ștergea geamurile unei clădiri de pe Strada Buzești din Capitală.

ADVERTISEMENT

Din motive încă necunoscute, care urmează să fie stabilite de anchetă, el a căzut în gol de la etaj. În scurt timp, la fața locului a intervenit un echipaj de Terapie Intensivă de la ISU – SMURD, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT