News

Tragedie în Capitală. Un bărbat s-a aruncat din clădirea TVR. Colegii victimei: ”Un băiat foarte bun, muncitor”. Update

Un bărbat a murit pe loc după ce s-a aruncat de pe clădirea TVR. Tragedia s-a petrecut sâmbătă după amiază.
21.08.2021 | 17:38
Tragedie in Capitala Un barbat sa aruncat din cladirea TVR Colegii victimei Un baiat foarte bun muncitor Update
Bărbat aruncat de pe sediul TVR. Sursa foto: rfi.ro
ADVERTISEMENT
21-08-2021
14:39

Colegii din TVR, despre bărbatul care s-a sinucis sâmbătă: ”Un băiat foarte bun, muncitor, dar un pic introvertit”

Apar detalii noi despre angajatul TVR care s-a sinucis sâmbătă, aruncându-se din clădirea instituției. Din spusele colegilor, George Oancea este descris de colegi ca un ”un băiat foarte bun, muncitor, dar un pic introvertit”.

În ultimele zile, se pare că acesta ”vorbea despre unele probleme cu banii”, spun colegii săi, conform Libertatea. El era încadrat ca șofer al Departamentul Sport al TVR, dar lucra și ca operator imagine al secției Sport.

Sâmbătă, în ziua tragediei, bărbatul fusese la redacție pentru a stabili alături de restul colegilor programul. După câteva ore s-a aruncat din turnul TVR.

Conform publicației citate, acesta s-ar fi aruncat de la etajul 8 sau 11 al turnului, din toaletă, acolo unde geamurile nu erau securizate.

Unul dintre colegii lui George, care a vorbit cu el chiar zilele trecute, îl caracteriza ca fiind ”un băiat foarte bun, muncitor, dar un pic introvertit. Vorbea despre unele probleme cu banii. Trebuia să dea o sumă importantă într-un proces pierdut de Sindicatul Televiziunii cu SRTV”.

21-08-2021
13:23

Cine este bărbatul care s-a aruncat de pe sediul TVR

Bărbatul care s-a aruncat sâmbătă de pe clădirea TVR era șofer la Departamentul Sport al televiziunii publice. Victima avea 48 de ani și lucra de mulți ani în televiziune. Conform informațiilor Libertatea, ar fi vorba de George Oancea.

”Confirm decesul colegului nostru, este o tragedie fără margini. Condoleanța familiei îndoliate!”, a transmis și Dorin Chioțea, noul șef al Departamentului Sport din TVR.

Tragedie petrecută sâmbătă după amiază în Capitală. Un bărbat s-a aruncat de pe sediul Televiziunii Române (TVR) și a murit pe loc, anunță Antena 3.

Polițiștii au deschis o anchetă şi urmează să afle identitatea bărbatului, dar şi motivele care l-au condus la gestul extrem.

ADVERTISEMENT

Un dosar penal a fost deschis în acest caz, iar un echipaj de la Medicina Legală se deplasează la fața locului.

Un bărbat s-a aruncat de pe sediul TVR și a murit. Cine era victima

Din primele informații, evenimentul dramatic a fost consemnat în jurul orei 13.50. Sursa citată informează că bărbatul în cauză, care ar fi fost un angajat al Departamentului Sport din TVR, s-a urcat pe clădirea-turn în care își desfășoară activitatea Televiziunea publică.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți în zona tragediei au sunat de urgență la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei, dar şi echipaje de la Poliție.

A fost prea târziu pentru bărbat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe angajatul TVR.

ADVERTISEMENT

”La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul.

La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au demarat o anchetă. Nu există până în prezent informații cu privire la un bilet de adio pe care acesta să îl fi lăsat înainte de gestul extrem.

Un alt angajat TVR s-a sinucis în urmă cu un deceniu

Cazul de sâmbătă nu reprezintă prima tragedie în care este implicat un angajat al Televiziunii Române.

În 2012, un alt angajat al Televiziunii Române s-a spânzurat după ce ar fi văzut rezultatele selecției pentru disponibilizare.

Victima, în vârstă de 54 de ani, lucra la postul de televiziune din Târgu Mureş, în cadrul serviciului de pompieri. Era căsătorit şi avea un copil, angajat tot în TVR.

Se pare că bărbatul, care făcea parte din personalul tehnico-administrativ, avea probleme personale, aflându-se în proces de divorţ.

ADVERTISEMENT
Tags: