News

Tragedie în Capitală. Un tânăr de 21 de ani a murit într-un grav accident rutier produs în zona Fântânii Miorița

Un tragic accident de circulație a avut loc, marți dimineața, la intrarea în Capitală, pe Șoseaua București-Ploiești. În urma evenimentului, produs în zona Fântânii Miorița, un tânăr de 21 de ani a murit.
29.03.2022 | 08:35
Tragedie in Capitala Un tanar de 21 de ani a murit intrun grav accident rutier produs in zona Fantanii Miorita
Un tânăr de 21 de ani a murit într-un grav accident rutier produs în zona Fântânii Miorița din Capitală. Sursa foto: captură antena3.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de marți, 29 martie, a debutat tragic pe șoselele din Capitală. O tragedie rutieră a fost consemnată în zona Fântânii Miorița.

Un tânăr de 21 de ani a murit într-un grav accident rutier produs în zona Fântânii Miorița din Capitală

O mașină în care se afla un tânăr de 21 de ani a fost lovită şi proiectată într-un copac de un alt vehicul, condus de un șofer în vârstă de 70 de ani, în zona Fântânii Mioriţa, din Bucureşti, informează Antena 3.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 05:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Şos. Bucureşti-Ploieşti.

Din primele date, accidentul s-a produs pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 70 de a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani”, se arată într-un comunicat al Poliției.

ADVERTISEMENT

Mașina victimei a fost aruncată într-un copac din zona care desparte cele două sensuri de circulaţie, iar şoferul maşinii, tânărul de 21 de ani, a decedat.

În ceea ce-l privește pe șoferul în vârstă de 70 de ani, acesta a scăpat cu viață. Bătrânul a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind 0.

ADVERTISEMENT

Traficul, restricționat în zona accidentului

Traficul a fost restricționat în zona accidentului. Este vorba despre banda 3 de circulație de pe ambele sensuri.

În aceste momente se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Săptămâna în curs a avut un debut negru pe șoselele din România. Luni, o altă tragedie a avut loc, de această dată lângă Timișoara.

Patru persoane, printre care și o fetiță în vârstă de doar un an și trei luni, au murit într-un grav accident rutier. Singurul supraviețuitor este un băiat de șapte ani care și-a pierdut, în urma impactului, atât părinții, cât și sora. Mai multe detalii despre acest eveniment nefericit, AICI.

ADVERTISEMENT
Tags: