News

Tragedie în Caracal. Accident înfiorător cu un mort și trei răniți

27.02.2021 | 15:10
Tragedie in Caracal Accident infiorator cu un mort si trei raniti
ADVERTISEMENT

Tragedie în Caracal acolo unde o femeie în vârstă de 48 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier înfiorător. Alte trei persoane au ajuns de urgență la spital. 

Printre acestea s-a aflat și un bebeluș de 11 luni. Toți au fost preluați de medici după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis printr-un comunicat că poliţiştii au fost anunţaţi prin 112, despre faptul că pe strada Walter Mărăcineanu, din municipiul Caracal,  s-a produs un eveniment rutier.

Tragedie în Caracal

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiul Caracal s-au deplasat de îndată la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

Se pare că în eveniment ar fi fost implicat un singur autoturism, găsit răsturnat în afara părţii carosabile”, a transmis IPJ Olt.

Conform agenților, femeia care a murit era pasageră în autoturism. Aceasta a fost găsită în stop cardiorespirator de echipejele medicale.

ADVERTISEMENT

În ciuda manevrelor de resuscitare desfășurate pe durata a mai multe minute, doctorii au fost nevoiți să declare, în cele din urmă, decesul.

Alţi doi pasageri, printre care şi un copil de 11 luni, precum şi conducătorul auto au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

ADVERTISEMENT

De remarcat că șoferul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, a fost testat cu aparatul alcooltest. Conform rezultatului primit, acesta nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Ei au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT