News

Tragedie în centrul orașului Galați. O tânără de 35 de ani s-a aruncat de la etajul 9

O femeie de numai 35 de ani și-a pus capăt zilelor în mod șocant. A decis să sară de la etajul 9 al blocului în care locuise
20.06.2024 | 16:27
Tragedie in centrul orasului Galati O tanara de 35 de ani sa aruncat de la etajul 9
A murit la numai 35 de ani după ce s-a aruncat de la etaj. Cum a recurs o femeie din Galați la acest gest. Sursa foto: Colaj foto / viata-libera.ro / monitoruldegalati.ro
ADVERTISEMENT

Incident tragic într-un bloc din centrul Galațiului, după ce o femeie s-a aruncat de la etajul 9. Evenimentul s-a produs în turnul de lângă Palatul Justiției, joi, 20 iunie, înainte de prânz.

A sărit de la etajul 9 și a murit pe loc

Locatarii și trecătorii au asistat la scena în care femeia a sărit de la etajul al nouălea al clădirii de garsoniere, căzând fără viață lângă bloc, potrivit viata-libera.ro.

ADVERTISEMENT

Martorii au apelat imediat numărul de urgență 112, însă echipajul SMURD sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul femeii, rănile suferite fiind fatale.

 „La data de 20 iunie 2024, la ora 11:45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat, prin apel telefonic la SNUAU 112, cu privire la faptul că la baza unui bloc cu 12 etaje, situat pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galaţi, se află la nivelul solului o femeie care s-ar fi precipitat şi ar fi căzut de la un nivel superior.

ADVERTISEMENT

La faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind preluată de un echipaj de la ambulanţă şi transportată la spital, unde, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, a decedat.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, iar în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment precum şi pentru identificarea persoanei, care ar fi avut aproximativ 35 de ani”, potrivit IPJ Galaţi.

ADVERTISEMENT

Vecinii spun că femeia locuise în blocul de pe care a sărit

Femeia, de aproximativ 35 de ani, nu era o necunoscută pentru locuitorii blocului. Vecinii au povestit că locuise cu chirie în trecut într-un apartament din același imobil, mai scrie viata-libera.ro.

În dimineața incidentului, aceștia au observat-o plimbându-se în jurul clădirii. Se pare că a așteptat ca cineva să deschidă ușa cu interfon, a intrat în bloc și a urcat pe scări până la etajul al nouălea, de unde s-a aruncat.

ADVERTISEMENT

Poliția a intervenit rapid la locul incidentului și a început investigațiile preliminare. Vor fi audiați martorii și vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere din bloc pentru a clarifica circumstanțele exacte ale decesului.

ADVERTISEMENT