News

Tragedie în centrul orașului Satu Mare. O angajată a Consiliului Județean a murit după ce s-a aruncat de la etajul 11. Video

31.08.2020 | 19:05
Tragedie in centrul orasului Satu Mare O angajata a Consiliului Judetean a murit dupa ce sa aruncat de la etajul 11 Video
Tragedie în centrul orașului Satu Mare. O angajată a Consiliului Județean a sărit de la etajul 11
ADVERTISEMENT

Scene groaznice au avut loc în această după-amiază chiar în centrul orașului Satu Mare. O angajată a Consiliului Județean a încercat să se sinucidă și a sărit de la etajul al 11-lea al Palatului Administrativ din Satu Mare, potrivit site-ului presasm. Este vorba despre o tânără de 24 de ani, care a sărit de la etajul 11, la ora 15.30.

O angajată a Consiliului Județean a sărit de la etaj

La locul incidentului au ajuns în scurt timp echipaje ale ambulanței și poliției, iar femeia de 24 ani a fost transportată de urgență la spital, în stare foarte critică. La câteva ore de la tentativa de suicid, tânăra a încetat din viață, în pofida încercărilor disperate ale medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe de a-i salva viața. Decesul a fost anunțat la ora 17.00. Ea a suferit o hemoragie masivă și nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT

Presa locală mai scrie că și mama tinerei ar fi angajată în cadrul Palatului Administrativ din Satu Mare, unde își desfășoară activitatea Consiliul Județean.

Poliția locală din Satu Mare a demarat deja o anchetă pentru a stabili cauzele care au determinat-o pe tânăra de 24 de ani să sară de la etajul 11.
”Azi, la ora 15.30, Poliția a fost sesizată prin Apelul de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 11 din Palatul Administrativ. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care face verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au anunțat reprezentanții Poliției Satu Mare, potrivit site-ului presasm.

ADVERTISEMENT

Clădirea Consiliului Județean din Satu Mare a fost construită pe timpul regimului comunist și terminată în 1984. Instituția are 97 de metri înălțime și este cea mai înaltă clădire din Transilvania.