News

Tragedie în Cernavodă. Un bărbat a murit și alte opt persoane au fost evacuate, în urma unui incendiu la un apartament

14.09.2020 | 11:39
Tragedie in Cernavoda Un barbat a murit si alte opt persoane au fost evacuate in urma unui incendiu la un apartament
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic izbucnit în noaptea de duminică spre luni a luat viața unui bărbat de 60 de ani din Cernavodă.

Focul a izbucnit într-un apartament din Cernavodă, județul Constanța, iar primele investigații spun că la baza sa ar fi stat un scurtcircuit produs la un aparat de aer condiționat.

ADVERTISEMENT

Pompierii au evacuat o femeie, iar alte șapte persoane au ieșit din bloc din cauza incendiului. Din păcate, pentru un bărbat de 60 de ani, găsit inconștient în imobil, nu s-a mai putut face nimic.

Un bărbat a murit și alte opt persoane au fost evacuate după un incendiu la un apartament din Cernavodă

Tragedie în județul de la malul Mării Negre. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament din Cernavodă

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Radio Constanța, după ce au fost alarmate, echipajele de intervenție de la ISU au acționat cu 3 autospeciale și o salvare SMURD B, în total fiind la fața locului 14 salvatori.

Din păcate, un bărbat de 60 de ani a fost găsit inconștient în apartament și scos afară. Acolo s-a început protocolul de resuscitare, însă fără rezultat, acesta fiind declarat decedat.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de echipajele de la salvare, bărbatul suferise arsuri pe o mare suprafață a corpului.

Care a fost cauza incendiului

Cauza probabilă a incendiului de la Cernavodă este un scurtcircuit electric la aparatul de aer condiționat, informează ISU Constanța.

ADVERTISEMENT

Incendiul a fost unul de proporții importante, pagubele fiind însemnate. Au ars 25 de mp în interiorul apartamentului, mobilier și aparate electrocasnice.

ADVERTISEMENT