News

Tragedie în Craiova! Un tânăr a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc. Avea doar 28 de ani

05.07.2020 | 21:23
Tragedie in Craiova Un tanar a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc Avea doar 28 de ani
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 28 ani din Craiova a murit duminică după amiază, după ce a căzut în gol de la etajul blocului în care locuia. Potrivit autorităților, în cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

În jurul orei 17:25, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel la numărul de urgență 112 și s-au deplasat pe Calea București, zona ”Rotonda”, alături de un echipaj SMURD. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări indică faptul că victima și-ar fi pus capăt zilelor, însă oamenii legii așteaptă acum rezultatele expertizei medico legale pentru a putea stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un tânăr de 28 de ani a căzut în gol de la etajul unui bloc din Craiova. Impactul i-a fost fatal

În cursul acestei zile, în jurul orei 17.25, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a cazut de la etajul unui bloc din Craiova. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un tanar de 28 de ani, din Craiova.

ADVERTISEMENT

Un echipaj SMURD sosit la fața locului, a constatat din păcate, decesul tânărului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Am fost solicitați să intervenim la o persoană posibil căzută de la înălțime, zona Rotonda.

ADVERTISEMENT

La fata locului a fost trimis echipajul SMURD, care nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul”, a precizat și ISU Dolj.