News
notix pixel id

Tragedie în Dâmbovița: 3 morți în urma unui grav accident rutier. Impact între o mașină și un camion

Grav accident rutier produs la primele ore ale dimineții zilei de sâmbătă în județul Dâmbovița: 3 morți au fost raportați pe DN7, în urma impactului între o mașină și un camion
23.10.2021 | 09:22
Tragedie în Dâmbovița: 3 morți în urma unui grav accident rutier. Impact între o mașină și un camion
Tragedie în Dâmbovița: 3 morți în urma unui grav accident rutier. Impact între o mașină și un camion. Sursa foto (ilustrativ): ctnews.ro
ADVERTISEMENT

Ziua de sâmbătă, 23 octombrie, a debutat cu o nouă tragedie pe șoselele din România. Trei oameni au murit după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion.

Din primele informații, evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 7.00, pe DN7 București – Piteși, în apropierea localității Slobozia-Moară, județul Dâmbovița.

Accident grav în Dâmbovița: 3 morți în urma impactului între o mașină și un camion

Într-o primă fază, cele trei persoane din mașină au rămas încarcerate, fiind solicitate echipajele de specialitate.

ADVERTISEMENT

Ajunși la locul tragediei, medicii au constatat decesul celor trei victime, pentru care nu s-a mai putut face nimic. A suferit răni ușoare și șoferul camionului, dar bărbatul a refuzat să fie transportat la spital, scrie Digi24.

Cei de la ISU Dâmbovița anunță că la locul accidentului au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție de la Garda Răcari, Detașamentul Titu și Detașamentul Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Acolo au ajuns rapid două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ, două autospeciale de descarcerare și o autospecială de stingere cu apa și spumă.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 București-Pitești, în apropierea localității Slobozia-Moară, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor date, evenimentul rutier a fost soldat cu rănirea gravă a unei persoane Circulația se desfășoară alternativ, pe un sens, nefiind valori ridicate de trafic în zonă.

Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute”, a fost anunțul inițial al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic, anunț privind circulația pe șosele în dimineața zilei de sâmbătă

Potrivit celor de la Poliția Rutieră, la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condițiile unui carosabil uscat pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, vizibilitatea nu este afectată și valorile de trafic sunt reduse.

ADVERTISEMENT

”Până la finalul lunii noiembrie, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri – 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

Până la jumătatea lunii decembrie 2021, se aplică o restricție de circulație pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 13+300 de metri – 13+360 de metri, în localitatea Glina, județul Ilfov, pentru a permite realizarea unui pilon pentru autostrada A0. Din acest motiv, traficul se desfășoară doar pe banda a doua”, precizează Infotrafic.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri