News

Tragedie în Dolj. Doi tineri îndrăgostiți au avut parte de un sfârșit înfiorător

13.02.2021 | 13:36
ADVERTISEMENT

Poveste tragică în Dolj unde doi tineri îndrăgostiți au murit împreună, în casa lor. Claudiu şi Carmen, în vârstă de 25, și respectiv 26 de ani, au avut parte un sfârșit cumplit. 

Cei doi erau împreună de 2 ani și trăiau în Coţofenii din Față. Au fost găsiţi morţi în baie, aparent intoxicaţi cu gaze.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa, au transmis poliţiştii doljeni, potrivit Observatornews.

Doi tineri îndrăgostiți din Dolj au murit în baie, intoxicaţi cu gaze

Anunţul morţii celor doi tineri a fost făcut de Costică Cârciumaru, consilier local. Acesta este un apropiat al familiei fetei.

ADVERTISEMENT

 “Drum lin în ceruri…azi au murit acești tineri frumoși și deștepți la Coţofenii din Faţă…DUMNEZEU SĂ ÎI AIBĂ ÎN PAZĂ!!!”, a scris fostul primar al comunei.

Cei doi tineri au muncit în Marea Britanie până acum 2 luni. Au revenit în ţară, pentru ca fata să-şi îngroape tatăl, potrivit sursei citate.

“În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa, ca un boiler, şi, din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni de zile, au murit fiica şi prietnul ei. Aceeaşi moarte.

ADVERTISEMENT

Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară”, a declarat fostul primar al comunei.

Cuplul a decis, ulterior, să rămână în țară și să muncească aici. Urmau să se căsătorească. Din păcate cei doi îndrăgostiţi au fost găsiţi în baie fără suflare în această dimineaţă.

ADVERTISEMENT

“În cursul acestei zile, politistii Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri de 25 și 26 de ani, din Cotofenii din Față, au fost găsiți decedați în baia locuinței.

Polițistii s-au deplasat la fata locului, constatând faptul că în încăperea unde aceștia au fost găsiti era prezent un miros putemic de gaze. Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa”, au transmis poliţiştii doljeni.

ADVERTISEMENT