Sport

Tragedie în familia lui Tyson Fury! O rudă apropiată a murit înjunghiată în gât: „Toți idioții au cuțite în ziua de azi”

Tyson Fury (34 de ani) trăiește clipe de coșmar după ce vărul său a fost înjunghiat mortal și face un apel disperat către autoritățile din Regatul Unit.
21.08.2022 | 21:23
Tragedie in familia lui Tyson Fury O ruda apropiata a murit injunghiata in gat Toti idiotii au cutite in ziua de azi
Tyson Fury s-a retras din activitate în acest an. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tyson Fury, regele greilor, trece din nou prin momente grele, după ce a vrut să se sinucidă și a pierdut toate centurile.

Tyson Fury, îndurerat de uciderea vărului său în plină stradă: „A fost înjunghiat în gât”

Într-un mesaj emoționant pe pagina lui oficială de Instagram, Tyson Fury a dezvăluit că vărul său a fost omorât: „Vărul meu a fost ucis noaptea trecută, a fost înjunghiat în gât. Situația devine una ridicolă, toți idioții au cuțite în ziua de azi”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyson Fury (@tysonfury)

Fostul mare boxer care a decis să se retragă după meciul cu Dillian Whyte, face apel către autorități și cere condamnări mai aspre pentru cei care folosesc arme albe:

„Acest lucru trebuie să înceteze. Guvernul britanic trebuie să adopte pedepse mai severe pentru uciderea prin lovitură de cuțit”.

ADVERTISEMENT

Tyson Fury, declarații emoționante în urma tragediei: „Viața este foarte prețioasă! Bucurați-vă de fiecare moment!”

Tyson Fury a mai transmis un mesaj sfâșietor opiniei publice: „Este ca o boală care se propagă și nu știi cât de rea este situația până când nu ți se întâmplă unuia de-al tău. Viața este foarte prețioasă! Bucurați-vă de fiecare moment!

Odihnește-te în pace, Rico Burton! Dumnezeu să aibă grijă de tine, în ceruri! Ne vedem curând”, a scris Tyson Fury pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Rico Burton, a fost și el boxer și chiar a fost antrenat de către antrenorul lui Tyson Fury, Steve Egan: „L-am antrenat pe Rico, sunt devastat. Îl cunoșteam pe el și pe fratele lui de când aveau 13 ani. A fost un băiat fantastic, obișnuiam să îl strig Billy Joe Saunders pentru că era un luptător atât de bun. Nu l-aș fi putut vedea vreodată intrând în vreun conflict, sau să înceapă unul, nu era genul. Tyson era un erou pentru el, iar Rico voia să îi fie leit”, a spus acesta pentru The Sun.

Tyson Fury a fost la un pas să se sinucidă la apogeul carierei: „Mă trezeam în fiecare dimineaţă cu gândul că vreau să mor”

Tyson Fury a trecut prin cel mai dificil moment din viața sa la doar câteva zile după ce l-a învins pe Vladimir Klitschko. Britanicul i-a acordat apoi revanșa ucrainianului și a pierdut centura IBF.

ADVERTISEMENT

Meciul ar fi trebuit să se dispute în luna iulie 2016, însă Fury a fost depistat pozitiv la cocaină. Cuprins de o depresie severă a vrut să renunțe la box și să își ia viața: „Mă trezeam în fiecare dimineaţă cu gândul că vreau să mor. Nu voiam să mai trăiesc din cauza depresiei şi acela a fost cel mai jos punct în care am ajuns.

Te uiţi la un om care a avut de toate, glorie, familie, rezultate şi vezi că nu e fericit. Te gândeşti că succesul iţi aduce fericirea, dar nu este adevărat. Într-o zi m-am trezit şi am spus că asta a fost, aceea e ziua în care îmi voi pune capăt zilelor.

Înainte să ajung pe pod, am auzit o voce care mi-a zis să nu fac asta, pentru că îmi voi distruge familia. Atunci am zis că trebuie să îmi revin imediat”, a povestit Tyson Fury într-un interviu în 2020.

ADVERTISEMENT