ADVERTISEMENT
Sporturi

Tragedie în familia unui star din NBA: 7 rude au murit de COVID. „Promit să nu ajung în sicriu, lângă mama!”

Autor: Gabriela Gheorghe | 16.01.2021 | 19:53
Tragedie în familia unui star din NBA: 7 rude au murit de COVID. „Promit să nu ajung în sicriu, lângă mama!”
Karl-Anthony Towns. Sursă foto: Hepta.

Karl-Anthony Towns (25 de ani), vedeta formației Minnesota Timberwolves, a spus pe 15 ianuarie că a fost infectat cu COVID-19, virus care i-a ucis mai mulți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Karl-Anthony Towns, care și-a pierdut mama și alți 6 membri ai familiei din cauza noului coronavirus, a fost găsit pozitiv la COVID-19 cu câteva ore înaintea partidei cu Memphis Grizzlies din Minneapolis. Meciul a fost amânat de NBA, fiind a 13-a partidă reprogramată din actuala stagiune.

„Înaintea meciului am primit încă o veste îngrozitoare: sunt infectat cu COVID. Mă voi izola imediat și voi urma protocolul”, a declarat Karl-Anthony Towns.

Baschetbalistul Karl-Anthony Towns și-a pierdut 7 membri ai familiei din cauza coronavirusului

„Mă rog în fiecare zi să învingem acest virus de coșmar și implor pe toată lumea să aibă grijă și să ia totul în serios, să-și ia măsurile de siguranță necesare. Nu putem opri extinderea virusului singuri, e nevoie de un efort de grup din partea tuturor.

ADVERTISEMENT

Îmi frânge inima faptul că familia mea, în special tatăl și sora mea, continuă să sufere de anxietate, care vine la pachet cu acest diagnostic, despre care știm foarte bine cum se poate sfârși.

Am un mesaj pentru nepoata și nepotul meu, Jolani și Max, vă promit că nu voi sfârși în sicriu, lângă mama. Vă promit că voi învinge virusul ăsta”, a scris jucătorul pe o rețea de socializare.

”Mă rog în fiecare zi ca acest coșmar să se termine”

În ultimul an, Karl-Anthony Towns și-a pierdut 7 membri de familie care au avut coronavirus, printre care și mama lui. Jacqueline Towns  a decedat în aprilie 2020, după ce a intrat în comă indusă din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Baschetbalistul a spus ulterior că alți 6 membri ai familiei au decedat după ce au avut virusul, printre ei s-au numărat unchiul și bunica sa.

Mama sa avea 59 de ani când a murit din cauza complicațiilor coronavirusului. ”Înainte de jocul din această seară, am primit încă un apel îngrozitor. Am fost testat pozitiv la coronavirus. Mă voi izola imediat și voi urma fiecare protocol. Mă rog în fiecare zi ca acest coșmar să se termine”, a spus Karl-Anthony Towns.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!