Fotbal intern

Tragedie în fotbalul românesc. A murit fratele lui Liță Dumitru, fost șofer al autocarului Stelei

20.04.2020 | 11:07
Tragedie in fotbalul romanesc A murit fratele lui Lita Dumitru fost sofer al autocarului Stelei
ADVERTISEMENT

Petre Dumitru, fratele fostului fotbalist Ion Liță Dumitru, a murit în dimineața zilei de luni. Anunțul decesului celui care a fost șofer al autocarului echipei de fotbal Steaua București fost făcut de fratele său, din Statele Unite ale Americii.

A murit fratele lui Liță Dumitru

Liță Dumitru a anunțat, pe contul personal de Facebook, decesul fratelui său, Petre, fost angajat al clubui de fotbal Steaua București.

ADVERTISEMENT

Din Statele Unite ale Americii, fostul mare fotbalist a transmis un mesaj emoționant pentru cel care a fost Petre Dumitru.

A plecat dintre noi unul dintre cei mai buni oameni care au existat pe lume pentru mine, fratele meu mai mare, Mitică, Dumitru Petre.

ADVERTISEMENT

A fost cel care mi-a dat solda lui militară să pot ajunge la antrenamentele Rapidului, cel care a crezut în mine şi cel care a condus autocarul Stelei pentru multe generaţii de fotbalişti o viaţă întreagă.

Dumnezeu să te ierte şi să te ducă în împărăţia Lui”, se arată pe contul de Facebook al lui Liță Dumitru.

ADVERTISEMENT

50 de ani de la Campionatul Mondial din Mexic

Unul dintre momentele importante ale carierei lui Liță Dumitru ține de ediția Campionatului Mondial de fotbal din Mexic, din 1970.

La doar câteva luni de la prima selecție la echipa națională, pentru care a debutat în februarie 1970, într-un amical cu Peru, Liță Dumitru a îmbrăcat tricoul tricolor în cele trei partide de la Mondialul din urmă cu 50 de ani, cu Anglia, Cehoslovacia și Brazilia.

ADVERTISEMENT
Tags: