Fotbal intern

Tragedie în fotbalul românesc. Dan Ristin, președintele unei echipe din Liga 4, a fost găsit fără suflare. “Această moarte este suspectă!” FOTO

26.10.2019 | 15:38
Tragedie in fotbalul romanesc Dan Ristin presedintele unei echipe din Liga 4 a fost gasit fara suflare Aceasta moarte este suspecta FOTO
ADVERTISEMENT

Dan Ristin, președintele echipei Victoria Felnac din Liga 4, a fost găsit mort lângă podul dintre Pecica și Sâmpetru German. Anunțul a fost făcut de jurnaliștii Lucian Dănilă și Andrei Fuliaș de la site-ul specialarad.ro. VEZI IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Dan Ristin, președintele unei echipe din Liga 4, a fost găsit mort

În vârstă de 48 de ani, Dan Ristin fusese dat dispărut de familia sa încă de vineri, 25 octombrie, ora 14.00. Președintele echipei Victoria Felnac plecase de acasă să își spele mașina, dar nu s-a mai întors. În acest moment nu se știe cauza decesului, dacă a fost victima cuiva sau s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

”Un apel telefonic ne-a bulversat ziua. Dan Ristin, cel care de ani de zile se ocupă de echipa de fotbal din Felnac, Victoria, a fost găsit mort în Mureş. Personaj foarte popular, foarte dedicat în tot ceea ce făcea, soţ, tată şi un om foarte sociabil, Dan Ristin a fost găsit fără suflare sub podul care leagă localităţile Pecica şi Sânpetru German. Podul are o înălţime de 15 metri.

Momentul în care Dan Ristin a fost găsit decedat

Apoi am aflat apoi că Dan nu a mai fost de găsit de ieri de la ora 14 când a plecat de acasă să îşi spele maşina. Familia, apropiaţii, l-au căutat disperaţi, chiar şi cei de la club care pregăteau meciul de astăzi. Dan nu a fost de găsit… A fost găsit astăzi… Fără suflare… La locul unde a fost găsit este în acest moment, soţia sa, dar şi primarul Ioan Maliţa şi soţia lui, poate cel mai apropiat om de Dan Ristin, şi alţii care l-au cunoscut, plâng. Atât le-a mai rămas, să plângă… Dan avea 48 de ani.

ADVERTISEMENT

Dar le-a mai rămas ceva, să găsească adevărul, pentru că pentru toţi cei care l-au cunoscut, această moarte este cel puţin suspectă. S-a aruncat sau a fost aruncat de pe acel pod. Bineînţeles, meciul dintre Felnac şi Pâncota, ce trebuia sa înceapă la ora 15, a fost amânat”, a scris Lucian Dănilă pentru site-ul citat mai sus.