Fotbal intern

Tragedie în fotbalul românesc! Un fost portar din Casa Pariurilor Liga 1 a murit la 49 de ani

09.08.2019 | 14:02
Tragedie in fotbalul romanesc Un fost portar din Casa Pariurilor Liga 1 a murit la 49 de ani

Fost portar la FC Brașov, Marius Todericiu, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit decedat joi, în locuința sa din Germania. Poliția germană a început o investigația în acest caz, iar din primele informații oferite reiese că fostul fotbalist s-ar fi sinucis.

Fostul portar din Casa Pariurilor Liga 1 a fost găsit decedat

Marius Todericiu, portar cu meciuri în primul eșalon al fotbalului românesc, unde a evoluat pentru FC Brașov, a fost găsit decedat în locuința sa din Germania, țară în care era stabilit de aproape 30 de ani. Din primele informații oferite de autorități, ar fi vorba despre o sinucidere.

În România, Marius Todericiu a evoluat pentru două echipe din orașul natal, FC Brașov, club revenit în fotbalul românesc după faliment, și Tricolorul, unde și-a făcut junioratul. Fostul portar a făcut parte și din lotul UEFA 1988. După ce a plecat din România, Marius Todericiu a evoluat în ligile inferioare ale fotbalului din Germania, iar în sezonul 2000 – 2001 a jucat în Israel.

Marius Todericiu a fost găsit mort în locuința sa din Germania
Marius Todericiu a fost găsit mort în locuința sa din Germania

Fără angajament din 2015

După retragerea din fotbal, în iulie 2006, Marius Todericiu a fost antrenor cu portarii la echipe din eșaloanele inferioare ale fotbalului german. Todericiu a rămas în cadrul ultimului club la care a jucat, Waldhof Mannheim. La formația aflată în prezent în liga a treia a fost antrenorul portarilor în două perioade, între 2006 și 2009 și iulie 2014 – iunie 2015, acesta fiind și ultimul său contract în fotbal.

Pe lângă experiența de la Waldhof Mannheim, Marius Todericiu a mai fost antrenor cu portarii și la Darmstadt, în sezonul 2009 – 2010. Născut la Brașov, fostul portar avea și cetățenie germană, după ce a trăit acolo aproape trei decenii.

  • 49 de ani avea Marius Todericiu