Tragedie în fotbalul românesc! Un fost fotbalist de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 7, lângă noul stadion din Arad!

Bogdan Ciutacu   
în Sport
15/09/2020, 22:24
Tragedie în fotbalul românesc! Un fost fotbalist de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 7, lângă noul stadion din Arad!
Doliu in fotbalul aradean: un fotbalist de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 7!

Sinucidere șocantă la Arad, unde Adrian Mușat, un fost fotbalist de 37 de ani, tată al unei fetițe, s-a aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuia și a decedat.

Adrian Mușat, care a jucat pentru Gloria Arad, nu ar fi la prima tentativă de suicid, conform specialarad.ro.

Fostul fotbalist era copleșit de probleme personale, nu a mai putut face față și s-a aruncat de la balconul apartamentului său de lângă stadionul „Francisc Neuman”.

Fostul fotbalist de 37 de ani era afectat de divorț și ar mai fi încercat să se sinucidă

Se pare că bărbatul era foarte afectat de divorț, avea o fetiță cu fosta nevastă și a mai încercat să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani.

Poliția Municipiului Arad va deschide o anchetă pentru moarte suspectă şi aşteaptă finalizarea cercetărilor pentru a decide oficial dacă bărbatul s-a sinucis sau nu.

Adrian Mușat i-a urmat pe Costică Ștefănescu și Lucian Bălan…

În adolescență, Adrian Mușat a practicat fotbalul la juniorii clubului Gloria Arad, pe arena din Boul Roșu, după care a urmat Facultatea de Inginerie de la Universitatea „Aurel Vlaicu”.

Era pasionat de drumeții cu bicicleta, dar anumite probleme personale l-au apăsat foarte tare, ceea ce a dus într-un final la acest gest radical.

Unele persoane care l-au cunoscut spun că Adrian nu ar fi fost la prima tentativă de suicid, el încercând într-un fel asemănător să-și pună capăt zilelor și în urmă cu câțiva ani, conform aceleiași surse.

Fotbalul românesc a mai fost îndoliat de două sinucideri: fostul mare internațional Costică Ștefănescu (62 dea ni) și-a pus capăt zilelor pe 20 august 2013, la fel cum a făcut pe 12 noiembrie 2015 și Lucian Bălan (56 de ani), câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986.

Închide ×