Fotbal international

Tragedie în fotbalul sârb. Fostul atacant Miljan Mrdakovic s-a sinucis la 38 de ani! Declarații cutremurătoare ale iubitei sale: „Depresia și băutura l-au copleșit”

28.05.2020 | 11:36
Tragedie in fotbalul sarb Fostul atacant Miljan Mrdakovic sa sinucis la 38 de ani Declaratii cutremuratoare ale iubitei sale Depresia si bautura lau coplesit
ADVERTISEMENT

Tragedie în fotbalul din Serbia. Fostul atacant Miljan Mrdakovic s-a sinucis la numai 38 de ani. El își încheiase cariera in 2017, adică la 35 de ani.

UPDATE, 28 mai, ora 11:36 / Ivana Stanic, fosta iubită a fotbalistului sârb Miljan Mrdakovic, care s-a sinucis la numai 38 de ani, a povestit pentru ziarul Telegraf ce s-a întâmplat în ziua de 22 mai, atunci când jucătorul și-a luat viața.

ADVERTISEMENT

„Avea probleme psihice. Era în depresie. Speriat. Cu o zi înainte, a băut mult, prea mult. Am simțit ceva rău apropiindu-se. Am încercat să-l liniștesc, l-am luat în pat și am vorbit toată noaptea. Dimineața însă, a început să bea din nou și am înghețat când am văzut o armă lângă el. Mi-au dat lacrimile. I-am cerut să ia arma de acolo și i-am dat telefon mamei lui”, a spus Ivana Stanic.

„Am încercat să stau cu ochii pe el, dar o clipă n-am fost atentă, n-am mai știut unde e și am auzit împușcătura. Am ieșit din apartament și am sunat la Urgențe. Depresia și băutura l-au copleșit. Trăgaciul care l-a împins spre sinucidere!” și-a încheiat Ivana mărturia cutremurătoare.

ADVERTISEMENT
Ivana Stanic și Miljan Mrdakovic. foto: Instagram

ȘTIRE INIȚIALĂ / 24 mai, ora 11:56

Miljan Mrdakovic a fost la un pas de echipa lui Gigi Becali în 2011

Un adevărat globe-trotter în cariera sa atacantul sârb a fost dorit în 2011, pe când evolua la Apollon Limassol și de directorul sportiv al FCSB (Steaua pe atunci), Mihai Stoica.

Deși salariul jucătorului de 250.000 de euro pe sezon fusese acceptat de principalul finanțator al roș-albaștrilor, Gigi Becali, afacerea a picat pentru că a avut pretenții la 150.000 de euro și agentul jucătorului.

ADVERTISEMENT

La nici un club nu a stat mai mult de un an

Miljan Mrdakovic a îmbrăcat tricourile a nu mai puțin de 20 de cluburi în cei 14 ani de carieră. La nici un club nu a rămas mai mult de un sezon, dar au fost mai multe situații când de-a lungul aceluiași an a jucat la două echipe.

A jucat printre altele la Gent, Salzburg, Vitoria Guimaraes, Maccabi Tel Aviv, dar cel mai bun sezon al său rămâne 2010-2011, când în 25 de apariții pentru Apollon Limassol a înscris numai puțin de 21 de goluri!

ADVERTISEMENT

A obținut trei trofee în carieră

În cariera sa nu a obținut decât trei trofee. A câștigat Cupa Ciprului cu Apollon Limassol, campionatul în Superliga chineză în 2008, cu Shandong Luneng și în 2014 Supercupa Singapore, cu Tampine Rovers.

Presa din Serbia susține că fostul atacant a fost găsit împușcat, într-un apartament pe care îl deținea în centrul Belgradului. Acolo, el locuia alături de iubită. După primele cercetări anchetatorii au mers decis pe pista sinuciderii, neexistând nici o urmă care să ducă la varianta unei crime.

Comunicatul Uniunii Jucătorilor din Serbia

Totuși, este destul de ciudată decizia luată de fostul jucător, care părea a avea o viață împlinită, locuind în apartamentul în care s-a consumat drama alături de iubita sa.

Uniunea Jucătorilor din Serbiat a emis un scurt comunicat de presă: ”Astăzi am pierdut un suflet bun, un băiat minunat, jucătorul Miljan Mrdakovic. Odihnește-te în pace!”.

ADVERTISEMENT