News

Tragedie în Franța. Șofer român de TIR, înjunghiat mortal cu o sabie sub privirile soției

17.05.2021 | 19:24
Tragedie in Franta Sofer roman de TIR injunghiat mortal cu o sabie sub privirile sotiei
Dezvăluiri cutremurătoare ale soției șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța. ”L-am văzut cum venea plin de sânge”. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini petrecută duminică noapte în Franța. Un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal cu o sabie, sub privirile îngrozite ale soției.

Evenimentul a avut loc pe o autostradă din Franța, într-o parcare din nordul țării. Luni, procuratura din Amiens a anunțat deschiderea unei anchete.

ADVERTISEMENT

Șofer român de TIR, înjunghiat mortal cu o sabie sub privirile soției

Victima tragediei din Hexagon, Mihai Spătaru, se afla, noaptea trecută, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa.

Conaționalul nostru i-a spus soţiei că merge până la toaletă și să verifice încărcătura din vehicul. După ce a coborât și a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ.

ADVERTISEMENT

Soţia acestuia a fost martoră la tragedie, dar până să intervină în ajutorul șoferului de TIR, criminalul a fugit.

Potrivit unei postări din online a unui conațional care a aflat detalii despre tragedie, strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalți şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului lor.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, anchetatorii din Franța nu au niciun fel de informații privind criminalul sau motivul comiterii crimei.

În urmă cu o săptămână, peste 100 de migranți au blocat șoseaua de centură care duce spre portul Calais și au atacat cu pietre TIR-urile care se îndreptau spre Anglia, încercând astfel să-i oblige pe șoferi să-i urce în remorci.

ADVERTISEMENT

La acea dată, un român s-a aflat printre șoferii prinși în blocaj și a filmat scene teribile.

Tragedia din Franța, povestită pe Facebook de un alt român: ”Muncea decent pentru pâinea lui”

Povestea tragică a șoferului român de TIR ucis în nordul Franței a fost făcută publică de Ilie Matei – “Omul soselelor”, într-o postare pe Facebook.

”El se numea Spătaru Mihai și până aseară a fost unul dintre ai noștri. Își câștiga pâinea ca și noi, de pe urma unui volan de camion, lucrând în echipaj cu soția lui.

Noaptea trecută, se afla parcat pe N28 în Franța. A coborât din camion pt a merge la toaletă. I-a spus soției ca până să meargă la toaletă se duce să se uite dacă încărcătura este în regulă și lacătul remorcii este intact.

A coborât și a fost înjunghiat de 2 ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reacție, sub ochii soției lui.

Mai trist decât atât, politia și ambulanța au venit după o ora si jumătate si doar au constat decesul colegului nostru, nemaiputând interveni cu nimic pt salvarea lui.

Vreau să atrag atentia asupra unui aspect rușinos pentru noi ca bărbați si ca, colegi: Șotia omului, disperată, a bătut la ușile colegilor noștri aflați în aceeași stație peco parcați pt a primi ajutor în acele clipe groaznice.

Nici un coleg nu a răspuns apelului disperat al femeii, ba mai mult, au tras perdelele și și-au continuat odihna! Vorbim de un român care muncea decent pt pâinea lui. Condoleanțe, familiei!

ADVERTISEMENT
Tags: