News

Tragedie în Gorj. Un cunoscut om de afaceri a murit într-un accident. Imagini teribile de la fața locului

21.11.2020 | 18:52
Tragedie in Gorj Un cunoscut om de afaceri a murit intrun accident Imagini teribile de la fata locului
Tragedie în Gorj. Un cunoscut om de afaceri a murit într-un accident. Imagini teribile de la fața locului. Sursa foto: gds.ro
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie rutieră s-a produs în România. Un cunoscut om de afaceri din județul Gorj a murit într-un accident rutier deosebit de grav produs sâmbătă pe DN67.

Tragedia a fost consemnată pe Drumul Național 67, la Bengești-Ciocadia, în județul din sudul țării, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit frontal și o persoană a fost ucisă în urma  impact violent.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, accidentul s-a produs după ce șoferul BMW-ului implicat în accident a intrat într-o depășire neregulamentară și s-a ciocnit frontal cu un autovehicul Skoda Fabia.

Tragedie pe o șosea din Gorj. Un cunoscut om de afaceri a murit într-un accident rutier

După amiaza zilei de sâmbătă, 21 noiembrie, a adus imagini de coșmar pentru participanții la trafic pe un drum național din județul Gorj.

ADVERTISEMENT

O persoană a murit și două au fost rănite după un grav accident de circulație, în care au fost implicate 2 autovehicule. Evenimentul tragic s-a produs pe raza localității Scoarța, satul Câmpu Mare, jud. Gorj, anunță ISU Gorj.

Potrivit celor de la Adevărul, persoana decedată ar fi un un om de afaceri care deţinea mai multe magazine în Târgu Jiu. Pe numele său Romeo Cristian, acesta era patronul unui lanţ de farmacii din Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

În acest moment, celelalte 2 victime, care au suferit leziuni multiple, au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgențe a spitalului din Târgu-Jiu. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier tragic.

”Una dinte victime nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, medicul sosit la fata locului a declarat decesul. Celelalte două victime au suferit leziuni multiple și au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Tg-Jiu.

ADVERTISEMENT

Colegii polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic”, a transmis ISU Gorj.

Imagini de coșmar de la locul accidentului

Imediat după anunțarea evenimentului, la fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și două echipaje din cadrul SAJ Gorj. Pentru mai multe zeci de minute, traficul în zonă s-a desfășurat pe un singur fir.

De la locul accidentului au apărut imagini care relevă severitatea impactului. Practic, bucăți din cele două mașini s-au împrăștiat pe șosea, iar martorii au privit neputincioși la victimele din mașini, până la sosirea echipajelor de salvare. Iată AICI imagini.

ADVERTISEMENT