News
notix pixel id

Tragedie în Grecia. O fetiță româncă a murit prinsă într-o ușă metalică. Nimeni nu i-a oferit ajutor timp de o oră

Un caz șocant a zguduit Grecia. O fetiță româncă de 8 ani a murit după ce a fost prinsă într-o ușă metalică. Copila s-a zbătut în chinuri timp de o oră.
04.12.2021 | 13:30
Tragedie în Grecia. O fetiță româncă a murit prinsă într-o ușă metalică. Nimeni nu i-a oferit ajutor timp de o oră
ADVERTISEMENT

Olga, o fetiță româncă de 8 ani, a murit, după ce a fost prinsă într-o ușă metalică a unei fabrici. Potrivit medicului legist, copila a avut parte de ”o moarte lentă și dureroasă”.

Tragedia s-a petrecut în orașul grecesc Keratsini la sfârșitul lunii noiembrie. Fetița a s-a chinuit mai bine de o oră prinsă în ușa metalică, în timp ce muncitorii au ignorat-o și nu i-au oferit ajutor. Familia, de origine română, nu exclude un act rasist, scrie stiridiaspora.ro.

Ușa grea i-a zdrobit coloana, iar fetița a murit după sufocare și hemoragie internă. Impactul acestei povești a avut un ecou uriaș în Grecia. Tragedia a fost surprinsă de camere și a fost difuzată de un post tv.

ADVERTISEMENT

Caz șocant în Grecia. Fetița românca a murit după ce a fost ignorată timp de o oră

Poliția l-a arestat pe muncitorul care a operat ușa metalică care a prins-o pe fetița din România.

Totodată, au fost arestate mama și bunica fetiței pentru ”neglijarea unui minor”, ​​întrucât fabrica în care aceasta a murit se află la doi kilometri de casa lor. Ulterior, cele două femei au fost eliberate.

ADVERTISEMENT

Directorul fabricii și un șofer de camion care au deschis și închis ușa care a prins și a lovit fata pentru a doua oară au fost anchetați.

Copila a avut parte de ”o moarte lentă și dureroasă”

În imaginile prezentate de o televiziune din Grecia se vede cum mai mulți muncitori trec pe lângă fata rănită, ignorând-o și fără a-i oferi vreun ajutor.

ADVERTISEMENT

Un alt angajat observă fata prinsă de ușă, se uită la ea, dar nu vine să o ajute.

Mai multe persoane puteau evita tragedia din Grecia

La un moment dat ușa se deschide și fata cade la pământ. Doi muncitori se apropie de copilă, aprind o lanternă, apoi pleacă.

În imagini se mai poate observa cum unul dintre muncitori a lovit-o pe fată cu piciorul pentru a-și da seama dacă mai trăiește.

ADVERTISEMENT

Aceste acte grotești nu au nicio justificare. Poliția face în continuare cercetări pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte în fabrica din Keratsini.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri