News

Tragedie în Grecia. O fetiță româncă a murit prinsă într-o ușă metalică. Nimeni nu i-a oferit ajutor timp de o oră

Un caz șocant a zguduit Grecia. O fetiță româncă de 8 ani a murit după ce a fost prinsă într-o ușă metalică. Copila s-a zbătut în chinuri timp de o oră.
04.12.2021 | 13:30
Tragedie in Grecia O fetita romanca a murit prinsa intro usa metalica Nimeni nu ia oferit ajutor timp de o ora
ADVERTISEMENT

Olga, o fetiță româncă de 8 ani, a murit, după ce a fost prinsă într-o ușă metalică a unei fabrici. Potrivit medicului legist, copila a avut parte de ”o moarte lentă și dureroasă”.

Tragedia s-a petrecut în orașul grecesc Keratsini la sfârșitul lunii noiembrie. Fetița a s-a chinuit mai bine de o oră prinsă în ușa metalică, în timp ce muncitorii au ignorat-o și nu i-au oferit ajutor. Familia, de origine română, nu exclude un act rasist, scrie stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT

Ușa grea i-a zdrobit coloana, iar fetița a murit după sufocare și hemoragie internă. Impactul acestei povești a avut un ecou uriaș în Grecia. Tragedia a fost surprinsă de camere și a fost difuzată de un post tv.

Caz șocant în Grecia. Fetița românca a murit după ce a fost ignorată timp de o oră

Poliția l-a arestat pe muncitorul care a operat ușa metalică care a prins-o pe fetița din România.

ADVERTISEMENT

Totodată, au fost arestate mama și bunica fetiței pentru ”neglijarea unui minor”, ​​întrucât fabrica în care aceasta a murit se află la doi kilometri de casa lor. Ulterior, cele două femei au fost eliberate.

Directorul fabricii și un șofer de camion care au deschis și închis ușa care a prins și a lovit fata pentru a doua oară au fost anchetați.

ADVERTISEMENT

Copila a avut parte de ”o moarte lentă și dureroasă”

În imaginile prezentate de o televiziune din Grecia se vede cum mai mulți muncitori trec pe lângă fata rănită, ignorând-o și fără a-i oferi vreun ajutor.

Un alt angajat observă fata prinsă de ușă, se uită la ea, dar nu vine să o ajute.

Mai multe persoane puteau evita tragedia din Grecia

La un moment dat ușa se deschide și fata cade la pământ. Doi muncitori se apropie de copilă, aprind o lanternă, apoi pleacă.

ADVERTISEMENT

În imagini se mai poate observa cum unul dintre muncitori a lovit-o pe fată cu piciorul pentru a-și da seama dacă mai trăiește.

Aceste acte grotești nu au nicio justificare. Poliția face în continuare cercetări pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte în fabrica din Keratsini.

ADVERTISEMENT
Tags: