News

Tragedie în Hunedoara. Bărbat de 43 de ani, aflat pe un teren de minifotbal alături de fiul său, s-a prăbușit și a murit

Un bărbat de 43 de ani din Hunedoara a murit în timpul unui meci de fotbal alături de fiul său și câțiva prietenii. Acestuia i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe teren.
28.10.2021 | 08:03
Tragedie in Hunedoara Barbat de 43 de ani aflat pe un teren de minifotbal alaturi de fiul sau sa prabusit si a murit
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 43 de ani care ieșise la un meci de minifotbal alături de fiul său și niște prieteni, în Hunedoara, a încetat din viață miercuri seara.

Un bărbat de 43 de ani a murit în timpul unui meci de fotbal cu prietenii, în Hunedoara. I s-a făcut rău și s-a prăbușit

În jurul orei 20:30, acestuia i s-a făcut subit rău și a căzut pe teren, fără să mai poată fi salvat, în ciuda faptului că unul dintre prietenii săi, pompier, i-a făcut manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

În același timp, cei din jur au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical.

Când au ajuns la fața locului, echipele de pe Ambulanță l-au găsit pe bărbat în stop cardio respirator.

ADVERTISEMENT

În ciuda unor manevre suplimentare de resuscitare care au durat circa 45 de minute, acesta nu  a mai putut fi salvat și s-a declarat decesul.

”Ambulanţa a fost solicitată să intervină în ajutorul unui bărbat aflat la un teren de sport, căruia i s-a făcut rău în timpul meciului. La sosire, echipajul a găsit pacientul în stop cardio respirator, cu manevre de resuscitare aplicate de martori.

ADVERTISEMENT

S-a continuat resuscitarea, pentru încă 45 de minute, dar, din păcate, fără succes. Victima a fost declarată decedată”, a anunțat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, conform Adevărul.

Tragedie similară, petrecută recent în Suceava

Tragedia din Hunedoara are loc la doar o lună după un alt caz similar raportat în județul Suceava. La finele lunii septembrie, un bărbat de 30 de ani din Liteni a murit în timp ce se afla la un meci cu prietenii.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, acesta le-a spus celor din jur că se simte rău. Într-o primă fază, s-a întins pe bancheta din spate a autoturismului.

La scurt timp, prietenii au observat că este în stare de inconștiență, faptul pentru care au solicitat o ambulanță.

Până la venirea Ambulanței, acesta murise. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai ajuns la spital, ci la morga din Suceava, unde urma a fi stabilită cauza exactă a decesului.

ADVERTISEMENT