News

Tragedie în Hunedoara. Un copil de un an, aflat în brațele bunicii sale, a murit într-un accident rutier

20.09.2020 | 16:29
Tragedie in Hunedoara Un copil de un an aflat in bratele bunicii sale a murit intrun accident rutier
Tragedie în Hunedoara. Un copil de un an, aflat în brațele bunicii sale, a murit într-un accident rutier. Sursa foto: romania24.ro
ADVERTISEMENT

Dramă cumplită pe o șosea din județul Hunedoara. Un copil de numai un an a murit într-un grav accident rutier petrecut pe o șosea din Hășdău.

În timpul tragediei, bebelușul se afla pe bancheta din spate a mașinii, fiind ținut în brațe de bunica sa, cea care nu a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Din primele date oferite de cei de la Poliția Rutieră, accidentul s-a produs după ce un autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat pe contrasens în coliziune cu o altă mașină.

Un copil de numai un an, aflat în brațele bunicii sale, a murit într-un accident rutier

O familie din Hunedoara trece prin momente extrem de grele. Bebelușul lor, în vârstă de doar un anișor, a pierit într-un grav accident rutier care a avut loc duminică.

ADVERTISEMENT

Tragedia a fost raportată pe şoseaua Topliţa – Lunca Cernii. Două mașini s-au ciocnit, iar micuțul de un nu a mai avut nicio șansă.

Potrivit IPJ Hunedoara, duminică, 20 septembrie, pe DJ 687D în localitatea Hășdău, un autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă, intrând pe contrasens în coliziune cu un alt autoturism.

ADVERTISEMENT

Pe bancheta din spate a autoturismului, care circula regulamentar, se afla un copilaș născut în 2019. Acesta stătea în brațele bunicii sale.

”Astăzi (n.r. duminică), în jurul orei 12:00, un bărbat în vârstă 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din direcţia Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ 687, în satul Hăşdău, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Topliţa.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, a rezultat decesul unui minor în vârstă de un an, care se afla în braţele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta faţă, şi rănirea uşoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră in autoturismul care a produs evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, conform Adevărul.

Ambulanța a intervenit, dar bebelușul nu a mai putut fi salvat

Imediat după producerea accidentului, la locul tragediei au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanță. Din păcate, deși copilul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, viaţa lui nu a mai putut fi salvată de medici.

În ceea ce o privește pe bunica acestuia, aceasta a scăpat nevătămată. În accident a mai fost rănită ușor o femeie de 45 de ani, pasageră aflată pe locul din dreapta față a mașinii.

ADVERTISEMENT