News

Tragedie în Iași. Fetiță de 3 ani, ucisă în curte de un camion. Șoferul a murit în cabină. Video

08.09.2020 | 15:04
Tragedie in Iasi Fetita de 3 ani ucisa in curte de un camion Soferul a murit in cabina Video
ADVERTISEMENT

Tragedie cumplită în localitatea Bucium din județul Iași. O fetiță de doar 3 ani a fost ucisă în propria curte de un camion scăpat de sub control.

Micuța se juca sub supravegherea bunicii sale când, dintr-o dată, în interiorul curții a intrat remorca scăpată de sub control a utilajului de mare tonaj.

ADVERTISEMENT

În același accident a murit și șoferul camionului, cel care a fost zdrobit pur și simplu în cabina TIR-ului, după ce aceasta s-a înfipt din plin într-un gard de beton.

O fetiță de 3 ani din Iași a fost ucisă în propria curte de un camion

Destin desprins dintr-un film de groază pentru o fetiță de doar trei anișori din județul Iași. Aceasta a murit după ce a fost lovită, în propria curte, acolo unde se juca, de un camion scăpat de sub control.

ADVERTISEMENT

Conform Ziarul de Iași, fetița se juca liniștită și, aparent, în siguranță în curtea propriei case, la umbră, supravegheată de bunica sa, când a fost lovită în plin de un camion intrat din plin în gospodăria din localitatea Bucium.

Imediat, la locul accidentul s-au deplasat mai multe autospeciale de la Ambulanță. Din nefericire, viața micuței nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor cadrelor medicale sosite la locul impactului.

ADVERTISEMENT

Și bunica fetei a fost rănită în accident, de crengile trase de TIR, dar, din fericire, rănile nu au fost grave, iar vârstnica a refuzat transportul la spital, primind îngrijiri la locul tragediei.

Cauzele producerii tragediei

Finalul a fost unul tragic și pentru cel aflat la volanul camionului. Astfel, șoferul care a scăpat controlul direcției și a intrat cu TIR-ul în curtea aflată la strada a murit și el, zdrobit între cabină și zidul casei.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de publicația citată, șoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul din cauza faptului că utilajul pe care îl conducea nu a mai avut frâne utilizabile în momentul deplasării.

ADVERTISEMENT