News

Tragedie în Iași. Şoferiţa beată care a ucis patru muncitori a fost arestată. Locul incredibil în care au găsit-o polițiștii

Tragedie pe o șosea din municipiul Iași. Opt muncitori de la drumuri au fost loviți în plin de o mașină condusă de o șoferiță băută. Din păcate, patru dintre ei au murit, iar patru au ajuns la spital.
17.06.2022 | 07:34
Tragedie in Iasi Soferita beata care a ucis patru muncitori a fost arestata Locul incredibil in care au gasito politistii
Tragedie produsă de o șoferiță băută în Iași. A ucis patru muncitori care efectuau lucrări la mentenanța drumului. Sursa foto: colaj Fanatik / iasitvlife.ro
ADVERTISEMENT
18-06-2022
12:10

Conducătoarea auto a fost arestată. Femeia se relaxa la o terasă

Femeia care a omorât 4 muncitori, în stare de ebrietate fiind, a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași.

Nu a durat mult până când instanța a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile. 

Vă readucem aminte că aceasta a fost reţinută ieri de poliţişti, pentru 24 de ore. Culmea, femeia era la plimbare prin oraș, unde făcea cumpărături într-un centru comercial.

A fost o noapte neagră în Iași. Patru muncitori au murit într-un cumplit accident rutier cauzat de o femeie băută.

Tragedie produsă de o șoferiță băută în Iași. A ucis patru muncitori care efectuau lucrări la mentenanța drumului

Conform presei locale, șoferița unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit o clădire şi apoi a intrat în plin într-o autoutilitară staționată pe dreapta lângă care se aflau opt muncitori de la drumuri.

ADVERTISEMENT

În urma impactului au rezultat opt victime. Din nefericire, în cazul a patru dintre acestea a fost declarat decesul, scrie ziaruldeiasi.ro.

La locul tragediei au fost trimise două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de prim-ajutor calificat şi trei echipaje de la SAJ.

ADVERTISEMENT

”Echipajele de intervenţie au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanţă a drumului şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public.

În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

ADVERTISEMENT

Autoarea accidentului, o femeie de 38 de ani, era băută

Sursa citată mai informează că în mașina care a produs tragedia se afla o femeie, de meserie agent comercial.

În vârstă de 38 de ani, aceasta a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost testată cu aparatul atilotest. În urma procedurii a reieșit că aceasta avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Martorii care au văzut cumplitul accident spun că femeia conducea cu viteză foarte mare. Aceasta ar fi făcut chiar și drifturi pe șosea înainte de a-i lovi pe cei opt muncitori.

Întregul moment al impactului mașinii acesteia cu autoutilitara oamenilor care lucrau la drum a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă, înregistrarea urmând să ajungă în posesia polițiștilor.

ADVERTISEMENT
Tags: