News

Tragedie în Iași. Un asistent medical de la Infecțioase s-a aruncat în fața trenului. Ce l-ar fi împins către acest gest

Un asistent medical de la Spitalul de Infecțioase din Iași s-a aruncat în fața trenului.
28.05.2021 | 11:21
Tragedie in Iasi Un asistent medical de la Infectioase sa aruncat in fata trenului Ce lar fi impins catre acest gest
Tragedie în Iași. Un asistent medical de la Infecțioase s-a aruncat în fața trenului. Ce l-ar fi împins către acest gest. Sursa foto: newscaffe.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie produsă joi după amiaza la intrare în municipiul Iași. Un asistent medical angajat la Spitalul de Infecțioase din oraș s-a aruncat în fața trenului.

Un asistent medical de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași s-a aruncat în fața trenului

Potrivit presei locale, acesta a așteptat venirea trenului, iar când mijlocul de transport feroviar s-a apropiat, bărbatul s-a aruncat în faţa locomotivei. Nu a avut nicio şansă.

ADVERTISEMENT

Bogdan Pintilii, care a fost și antrenor de fotbal, s-a pus în fața trenului care circula pe ruta Pașcani – Iași. Impactul i-a fost fatal.

”Accident feroviar la intrarea în Iaşi, o persoană s-a aruncat în faţa trenului 5423 Paşcani – Iaşi. Victima prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, cutia craniană sparta, corp sfârtecat. La locul evenimentului s-au deplasat cadre de la Poliția TF Iaşi”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi.

ADVERTISEMENT

Publicația Ziarul de Iași informează că bărbatul care s-a sinucis era şi un cunoscut antrenor de fotbal. Acesta se afla în depresie din cauza unui divorț petrecut recent.

Mai mult, notează publicația locală, acesta pierduse mai mulţi bani în ultima perioadă la păcănele.

ADVERTISEMENT

O fetiță din Sibiu s-a aruncat în fața trenului în debutul anului

În 2021, mai multe tragedii feroviare au avut loc în țara noastră. La începutul lunii februarie, în Sibiu, o fetiță de numai 13 ani s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului. Problemele din familie au condus la acest gest extrem al copilei. Cel puțin asta a reieșit dintr-un bilet de adio pe care l-a lăsat.

Imediat, la fața locului au ajuns de urgență echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu. Trupul fetiței a fost scos de sub tren, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Aceasta a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Minora a decis să-și pună capăt zilelor din cauza unor probleme din propria familie. Într-un bilet de adio, aceasta și-ar fi explicat gestul.

Apoi, în martie, o femeie a murit după ce a fost călcată de tren la Constanța. Cumplitul accident s-a produs sub un pod din apropierea unui supermarket.

Echipajele de salvare au ajuns cu repeziciune la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta, iar medicii au declarat decesul. Victima avea între 50 și 60 de ani. Acesta ar fi dorit să traverseze șinele când a fost surprinsă de tren.

ADVERTISEMENT
Tags: