News

Tragedie în Ilfov. O mașină a fost lovită de tren. Șoferul a decedat pe loc

Clipe de groază în județul Ilfov după ce o mașină a fost lovită de un tren. Accidentul s-a petrecut între localitățile Tunari și Dimieni.
26.06.2021 | 12:14
Tragedie in Ilfov O masina a fost lovita de tren Soferul a decedat pe loc
Tren blocat de crengile unor copaci în Harghita.
ADVERTISEMENT

Accident oribil petrecut în județul Ilfov în această dimineață. Tragedia a avut loc pe magistrala 700 Urziceni-București, între localitățile Tunari și Dimieni, la trecerea la nivel cu calea ferată, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Accident pe calea ferată. O mașină a fost lovită de tren în județul Ilfov

Trenul circula pe ruta Galați-București. În urma impactului, șoferul a murit pe loc. Circulația feroviară este oprită pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

ADVERTISEMENT

„În această dimineață, în jurul orei 08:24, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că în Balotești, un autoturism a fost lovit de un tren.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Otopeni și ai Serviciului Rutier Ilfov pentru efectuarea de activități specifice. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, la o trecere la nivel cu calea ferată din satul Dimieni, comuna Tunari, un tren a lovit un autovehicul, în care se afla un bărbat”, arată un comunicat al Poliției, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

O zi plină de incidente în Capitală

Un accident bizar s-a petrecut vineri în Capitală. Un bărbat din București a fost lovit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului.

Călătorul a fost rănit într-un tramvai care circulă pe linia 19 din București. Evenimentul a fost consemnat pe strada Nerva Traian, chiar într-o stație. Vezi AICI ce spune, în exclusivitate pentru FANATIK, un vatman despre problemele semnalate în zona producerii incidentului.

ADVERTISEMENT

Tot vineri, 25 iunie, un accident mult mai grav s-a petrecut la Podul Basarab. Au fost implicate un autobuz și un autoturism.

Două persoane, dintre care un copil, au fost rănite şi au fost transportate la spital. Este vorba despre un adult din autobuz şi un copil care era în autoturism.

ADVERTISEMENT

În continuare, poliţiştii prezenţi la locul accidentului cercetează cauza producerii coliziunii.

Au fost clipe de groză și în Sectorul 6 din București. Aici, o mașină a luat foc în mers. Incidentul a avut loc pe strada Cărăbușului din cartierul Militari. Mașina, un BMW Seria 5, a luat foc în mers, dar șoferul și pasagerul au reușit să iasă la timp și au apelat numărul de urgență.

În imaginile publicate în mediul online se poate observa cum mai multe persoane privesc fără reacție flăcările și fumul. Un locatar care uda grădina blocului a îndreptat jetul de apă spre mașina incendiată, încercând să salveze ce mai rămăsese din autoturism. În cele din urmă, incendiul a fost stins de pompierii, însă vehiculul a ars în totalitate.

ADVERTISEMENT