News

Tragedie în Italia. O mamă și-a ucis copilul de 4 ani, după care s-a sinucis

21.08.2020 | 17:30
Tragedie in Italia O mama sia ucis copilul de 4 ani dupa care sa sinucis
ADVERTISEMENT

Un băiat de 4 ani a fost găsit mort, la câteva zile după ce polițiștii au găsit cadavrul mamei sale într-o pădure din Italia.

Femeia plecase de acasă împreună cu fiul ei la începutul lunii august, în Sicilia, și a fost dată dispărută de soțul disperat.

ADVERTISEMENT

La doar cinci zile de la dispariție, polițiștii au găsit cadavrul într-o pădure din Sicilia, însă băiețelul era de negăsit.

O femeie din Italia și-a ucis copilul, după care s-a sinucis

După aproape 2 săptămâni de căutări, oamenii legii au găsit și cadavrul copilului, în aceeași zonă unde fusese găsit corpul neînsuflețit al femeii.

ADVERTISEMENT

Conform teoriei oficiale, mama și-a omorât copilul după care s-a sinucis, aruncându-se de la înălțime.

Anchetatorii cred că băiatul a fost strangulat, însă se ia în considerare și ipoteca conform căreia băiețelul a fost aruncat de la înălțime.

ADVERTISEMENT

Polițiștii l-au recunoscut pe copil după cămașa pe care o îmbrăca, acesta fiind principalul indiciu care le-a atras atenția.

Femeia ar fi fost bolnavă psihic, așadar nu a avut discernământ atunci când și-a ucis copilul. „Paradoxal, faptul că a fost foarte atașată de fiul ei, în contextul tulburărilor psihice severe de care suferea, a făcut-o mai periculoasă.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, a decis să-și implice fiul în planul ei de suicid pentru a-l priva de o viață în suferință și boală și în care moartea ar fi singura mântuire“, au explicat criminaliștii pentru presa din Italia.

Mai mult, femeia suferea și de depresie, fapt care a contribuit decisiv la gestul regretabil. Viviani Parisi avea 43 de ani și era de profesie DJ în Sicilia. Într-o zi i-a transmis soțului că pleacă, împreună cu fiul Gioele, la magazin în Messina pentru a-și cumpăra pantofi.

Soțul femeii susține că Viviani nu ar fi făcut rău nici măcar unei muște. „Viviani, vino acasă, nu e nicio problemă, a fost doar un mic accident. Nu se va întâmpla nimic, nici cu tine, nici cu copilul, nu te teme. Te așteptăm, toată familia, cu brațele deschise. Te iubesc”, transmitea bărbatul pe Facebook, înainte să fie descoperit cadavrul.

ADVERTISEMENT