News

Tragedie în Italia! O româncă a fost ucisă de patronul pentru care lucra

14.11.2019 | 12:09
Tragedie in Italia O romanca a fost ucisa de patronul pentru care lucra
ADVERTISEMENT

Tragedie în Italia acolo unde o femeie în vârstă de 55 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu a fost ucisă de un vecin pentru care lucra. Patronul româncei şi-a împuşcat mai întâi soţia, după care a luat decizia să o ucidă și pe angajata lui. Luminiţa Borcan ar fi sărit în ajutorul femeii, dar a sfârșit ucisă de acesta. Italianul nu a stat apoi prea mult pe gânduri și s-a sinucis. Evenimentul nefericit a avut loc în provincia Foggia.

Tragedie în Italia!

Conform primelor informații, Luminiţa Borcan era prietenă cu italianca pe care o mai ajuta la treburile casei.  Femeia de 65 de ani nu a murit, însă se află în stare gravă. Chiar fiul celor doi italieni a găsit trupurile. Despre românca se știe în acest moment că mergea sezonier la muncă în Italia. Aceasta avea trei copii. Un băiat a murit în urmă cu câţiva ani, într-un accident rutier. O fiică este domiciliată în Târgu Jiu şi alta locuieşte în localitatea Curtişoara.

ADVERTISEMENT

Luminiţa Borcan îşi construia o casă cu banii câştigaţi în Italia. Inițial, oamenii legii au spus că nu este clar dacă mai întâi a fost împușcată Luminița sau Giuseppina, soția ucigașului dar unele surse locale susțin că bărbatul italian ar fi deschis focul asupra soției inițial, apoi a împușcat-o pe româncă. Băiatul celor doi italieni și-a transportat mama la spitalul din Cerignola cu mașina personală.

O româncă a fost ucisă de patronul pentru care lucra

Aceasta a fost transferată imediat de un elicopter și transportată la spitalul din San Giovanni Rotondo. Carabinierii fac cercetări la fața locului pentru a descoperi cum s-a produs tragedia. Până în acest moment, anchetatorii nu au descoperit vreun bilet de adio lăsat de bărbat. „Rămâne de văzut ceea ce s-a petrecut cu exactitate. Vecinii spun, după o primă serie de discuții cu ei, că cei doi italieni aveau o relație frumoasă și că nu nimeni nu i-a auzit niciodată certându-se.

ADVERTISEMENT

Mai mulți colegi se află la fața locului, adună probe și stau de vorbă cu o serie de oameni care pot aduce detalii importante în elucidarea anchetei”, au spus reprezentanți ai carabinierilor