News

Tragedie în Italia, trei muncitori români au căzut de la înălțime. Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața

Tragedie în Italia cu trei muncitori români implicați. Aceștia au căzut de la mare înălțime. Din păcate, un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața.
17.05.2023 | 12:35
Tragedie in Italia trei muncitori romani au cazut de la inaltime Un tanar de 20 de ani sia pierdut viata
Tragedie în Italia, cu trei muncitori români implicați. Un tânăr de 20 de ani a murit. Sursa foto: NewsPrima.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O uriașă tragedie s-a produs în această săptămână în Italia. Trei muncitori români au căzut de la foarte mare înălțime. Printre ei s-a aflat și un tânăr de 20 de ani, care și-a pierdut viața.

Tragedie în Italia, cu trei muncitori români implicați. Un tânăr de 20 de ani a murit

Luni, 15 mai, trei muncitori români, angajați ai unei companii de construcții, lucrau pe acoperișul unei hale, undeva în Jolanda di Savoia (Emilia-Romagna). La un moment dat, coșul de ridicare pe care se aflau s-a prăbușit brusc. Toți au căzut în gol de la o înălțime de 10 metri.

ADVERTISEMENT

La impactul cu solul, toți trei au suferit răni grave. Cel mai mult a avut de suferit un tânăr de 20 de ani. El a fost preluat de un elicopter și a fost transportat de urgență la spitalul Maggiore din Bologna. În ultimele două zile, el a stat internat în secția de Terapie Intensivă (ATI).

În ciuda eforturilor unității medicale, pentru tânărul român nu s-a mai putut face nimic. Marți seară, a fost declarată moartea cerebrală. Decesul s-a produs în timpul nopții de marți spre miercuri 17 mai, notează Rotalianul.ro.

ADVERTISEMENT

Un muncitor de 50 de ani, în stare critică după acest eveniment

Bărbatul decedat lucra împreună cu tatăl său de 48 de ani și cu un coleg de 50 de ani în momentul în care s-a petrecut accidentul de muncă. Acesta din urmă este și el în stare critică.

El a fost transportat cu elicopterul la spitalul Bufalini din Cesena. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. În ceea ce-l privește pe tatăl tânărului decedat, acesta a fost transferat cu ambulanța la spitalul Sant’Anna din Cona, în stare gravă, dar stabilă.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, procuratura Republicii Ferrara, condusă de procurorul Isabella Cavallari, a anunțat că investighează incidentul și va evalua cazul pentru a aflat cum s-a produs accidentul și cine are responsabilitatea sa.

Un alt tânăr din România, de 27 de ani, a murit lângă Roma

Tot în această săptămână, o altă tragedie cu cetățenii din România implicați s-a produs pe străzile din Italia. Bogdan, un tânăr care abia împlinise 27 de ani, a murit într-un cumplit accident, la intrarea în Roma.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era de origine din Piatra Neamţ, dar locuia la Roma. Marți, la primele ore ale dimineții, la ora 6.07, Bobu, cum era cunoscut printre prieteni, a sfârșit într-un tragic accident de mașină.

ADVERTISEMENT
Tags: