News

Tragedie în județul Constanța! A murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un copac

04.07.2020 | 09:19
Un tânăr s-a sinucis de teama unui nou război mondial. A lăsat un bilet de adio. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Constanța acolo unde o tânără în vârstă de 29 de ani a murit. Mașina în care se afla aceasta a intrat la prima oră a dimineții direct într-un copac.

Incidentul rutier s-a petrecut în localitatea Chirnogeni, în jurul orei 6.15 atunci când un bărbat de 32 de ani care conducea pe DJ 395, dinspre localitatea Chirnogeni către DN 38, din cauza neatenției, a pierdut controlul.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acesta a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pasagerei dreapta – față, dar și rănirea ușoară a șoferului

Tânără moartă în județul Constanța!

La fața locului, s-au deplasat un echipaj SMURD B și SAJ B2. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, echipele medicale n-au mai avut ce face și au constatat decesul tinerei.

ADVERTISEMENT

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța, spune că evenimentul rutier a avut loc pe raza localității Chinrogeni, la ieșire spre Negru Vodă.

Totodată reprezentanții ISU Dobrogea Constanța spun că în dispecerat s-a anunțat că este vorba despre un autoturism răsturnat, cu două victime, din care una încarcerată.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, în jurul orei 06.15, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe DJ 395, dinspre localitatea Chirnogeni către DN 38, (…)

(…) unde pe fondul neatenției în conducere ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pasagerei dreapta – față, în vârstă de 29 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto;, au precizat reprezentanții IPJ Constanța”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța

ADVERTISEMENT