News

Tragedie în județul Olt. O femeie a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină

07.01.2021 | 10:10
Tragedie in judetul Olt O femeie a murit dupa ce a fost lovita in plin de o masina
ADVERTISEMENT

Tragedie în ziua Sfântului Ion. O femeie dintr-o localitate a județului Olt, care mergea la biserică, a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină condusă de o șoferiță tânără.

Accidentul a avut lor pe raza localității Brebeni, din județul Olt. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

Din primele date, se pare că victima ar fi încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovită de mașina condusă de o tânără de 21 de ani.

O femeie a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină în județul Olt

O femeie în vârstă de 78 ani a decedat joi dimineaţă, 7 ianuarie 2021, într-un accident rutier grav petrecut în localitatea Brebeni.

ADVERTISEMENT

Aceasta mergea la biserică, pentru a participa la slujba de Sfântul Ion organizată în localitatea sa de reședință.

La un moment dat, se pare că a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis, iar o mașină a acroșat-o din plin, scrie site-ul OltAlert.

ADVERTISEMENT

Agenții din Poliție au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de o tânără, de 21 de ani, din comuna Izvoarele, şi un pieton, o femeie, de 78 de ani.

”Din păcate, în urma impactului pietonul a decedat. Poliţiştii au testat cu aparatul alcooltest conducătoarea autoturismului, rezultatul fiind 0“, a transmis purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt, Alexandra Dicu, menţionând că în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

”În această dimineaţă, am fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Brebeni s-a produs un accident rutier grav. Poliţiştii Biroului Rutier Slatina sunt prezenţi la locul producerii evenimentului pentru a efectua cercetări”, mai anunță Poliția.

Județul Olt, lovit de tragedii rutiere în debutul lui 2021

Pe raza aceluiași județ Olt, dar în comuna Șopârlița, un accident grav produs în prima zi a anului a dus la decesul unui cadru din Poliție.

În accidentul din 1 ianuarie au fost implicate cinci persoane: doi poliţişti de la Secția de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, un ambulanțier și un pacient.

Fănel Niţu, în vârstă de 49 de ani, a fost grav rănit în zona capului, dar şi în zona toraco-abdominală. Vineri după-amiază a fost operat, dar din păcate sâmbătă a decedat. Şi celălalt poliţist, în vârstă de 36 de ani, care conducea autospeciala, a fost operat.

ADVERTISEMENT
Tags: