News

Tragedie în județul Satu Mare. Tânăr fără permis, mort după ce s-a înfipt cu mașina în peretele unei case. FOTO

Un tânăr de doar 28 de ani a murit după ce a intrat cu mașina în peretele unei case din localitatea Rătești, județul Satu Mare
07.11.2022 | 17:13
Șoferul care și-a pierdut viața nu avea permis de conducere Foto: PortalSM
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs duminică, în jurul ore 21.50. Bărbatul în vârstă de 28 de ani, care nu deținea permis de conducere, a intrat cu mașina într-o casă, în localitatea Rătești din județul Satu Mare.

Tânăr fără permis, mort după ce s-a înfipt cu mașina în peretele unei case

Potrivit presei locale, la fața locului s-au deplasat nouă cadre militare cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la locul intervenției a fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, victima era extrasă din autoturism, aceasta a fost preluată de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean pentru acordarea primului ajutor.

ADVERTISEMENT

În momentul impactului in locuință nu se afla nicio persoană.

Din păcate tânărul nu a supraviețuit, decedând la spital în cursul zilei de luni, 7 noiembrie.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orelor 21.50, polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19, în localitatea Rătești.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 28 de ani, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un imobil.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, persoana în cauză nu deținea permis de conducere.

În urma evenimentului, a rezultat decesul tânărului.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai puțin de două luni, o brăileancă de 17 ani și-a ucis fratele într-un accident după ce s-a urcat drogată și fără permis la volan. Tânăra în vârstă de doar 17 ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

Testul cu aparatul etilotest a fost negativ, însă la testarea cu aparatul Drug Test a rezultat consum de substanţe psihoactive, astfel că i-au fost recoltate mostre biologice la spital, a mai informat IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT