News

Tragedie în județul Sibiu. Trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare. Unul a murit pe loc, altul la spital. Update

Trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare adânc de 5 metri. Din păcate, pentru unul dintre ei, salvatorii nu au mai putut face nimic. Un al doilea a murit la spital.
11.06.2024 | 11:11
Tragedie in judetul Sibiu Trei barbati au cazut intrun bazin de canalizare Unul a murit pe loc altul la spital Update
Trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare adânc de 5 metri. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Incident cu final nefericit în Sibiu. Trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare situat în satul Hașag. Din păcate, pentru unul dintre ei, nu s-a mai putut face nimic.

UPDATE. A murit încă un bărbat care a căzut în bazinul de canalizare, în Sibiu

Crește bilanțul deceselor în urma evenimentului tragic petrecut luni, 10 iunie, în satul Hașag din județul Sibiu. Reamintim că trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare.

ADVERTISEMENT

Unul a murit la fața locului, iar alți doi au ajuns la spital. Din păcate, marți, unul dintre bărbaţii care au căzut într-un bazin de canalizare adânc de cinci metri a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Fusese transportat aici în stare gravă. Celălalt bărbat dus la unitatea medicală a fost tratat şi externat.

Dintre cei trei bărbați care au căzut în bazinul de canalizare, doar doi au putut fi salvați

Luni, trei bărbați din Sibiu au căzut într-un bazin de canalizare. Salvatorii au ajuns imediat la fața locului. Din păcate, pentru unul dintre ei a fost prea târziu.

ADVERTISEMENT

Pompierii sibieni s-au prezentat de urgență la fața locului cu o autospecială cu stingere, o autoscară, o autospecială de transport personal și victime multiple și un echipaj SMURD. Ajunși la fața locului, au început imediat extragerea celor trei bărbați de 48, 37 și 35 de ani.

Potrivit declarațiilor oferite de Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, cei trei bărbați au fost extrași din bazin. Doi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

”Salvatorii au ajuns la faţa locului. Este vorba despre un bazin de canalizare. Trei persoane de sex masculin au fost extrase din bazin.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit Agerpres.ro.

Cei trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare adânc de 5 metri

Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost conștient în momentul în care a fost extras de salvatori. Acesta a suferit un traumatism facial, așa că a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea bărbat care a supraviețuit nu a fost extras de salvatori într-o stare la fel de bună. În vârstă de 37 de ani, acesta se afla în stop cardio-respirator. Din fericire, a răspuns manevrelor de resuscitare. Ca și în cazul primului supraviețuitor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu.

Din păcate, pentru cel de-al treilea bărbat nu s-a mai putut face nimic. Salvatorii l-au extras, dar nu a mai putut fi salvat. Medicul ajuns la fața locului s-a văzut nevoit să declarare decesul acestuia.

”Al treilea bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost extras. Însă, din nefericire, acesta nu a putut fi salvat, medicul prezent declarând decesul acestuia.”, arată comunicatul ISU Sibiu.

Potrivit declarațiilor oferite de ISU Sibiu, bazinul de canalizare ar fi fost adânc de 5 metri. Momentan, nu au fost stabilite condițiile în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT