Life

Tragedie în lumea filmului. Joe Lara, actorul care l-a jucat pe Tarzan, a murit într-un accident aviatic

Tragedie în lumea filmului. Joe Lara, actorul care l-a jucat pe Tarzan în serialul „Tarzan: The Epic Adventures”, a murit într-un accident aviatic.
31.05.2021 | 09:03
Tragedie in lumea filmului Joe Lara actorul care la jucat pe Tarzan a murit intrun accident aviatic
Joe Lara, actorul care l-a jucat pe Tarzan, a murit într-un accident aviatic. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joe Lara, interpretul lui Tarzan din serialul „Tarzan: The Epic Adventures”, și-a pierdut viața într-un accident aviatic. Acesta se afla cu soția lui în avion, care s-a prăbușit într-un lac din statul Tennessee, SUA.

Nici Gwen Lara nu a supraviețuit acidentului, dar nici celelalte cinci persoane aflate la bord, împreună cu cei doi soți, potrivit Associated Press.

ADVERTISEMENT

Joe Lara, actorul care l-a jucat pe Tarzan, a murit într-un accident aviatic

Joe Lara s-a stins din viață la 58 de ani după ce a fost victima unui accident aviatic.

Interpretul lui Tarzan se afla la bordul unui avion de mici dimensiuni împreună cu partenera lui de viață, Gwen Lara, dar și cu alte cinci persoane.

Avionul s-a prăbușit în lac și nimeni nu a supraviețuit accidentului. Tragedia a avut loc în statul Tennessee, SUA, în cursul zilei de sâmbătă, 29 mai.

ADVERTISEMENT

Identitatea victimelor a fost făcută publică abia duminică, după ce au fost anunțate familiile acestora. Autoritățile locale au întrerupt căutările și au constatat că toate cele șapte persoane din avion și-au pierdut viața.

La bordul avionului se aflau Joe și Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen, pilotul și trei dintre angajații bisericii conduse de Gwen. Toate victimele erau din Brentwood, Tennessee.

ADVERTISEMENT

Avionul era de mici dimensiuni și aparținea bisericii conduse de soția actorului din „Tarzan: The Epic Adventures”. Aeronava s-a prăbușit sâmbătă dimneață în lacul Percy Priest, de lângă Smyrna, Tennessee.

Potrivit Administrației Federale a Aviației, avionul se îndrepta către Palm Beach. Echipele de căutare au recuperat mai multe componente ale avionului și rămășițele umane din lac, informează oficialii din Rutherford, scrie CNN.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Joe Lara

Joe Lara era căsătorit cu soția lui din august 2-18. Gwen Lara a fondat Biserica Remnant Fellowship din Brentwood în 1999. Totodată, aceasta a fost autoarea unor programe de dietă bazate pe credință.

Actorul William Joseph Lara s-a născut pe 2 octombrie 1962, în San Diego, California. A jucat în mai multe filme și seriale TV, cele mai cunoscute roluri fiind din „Tarzan in Manhattan” (1989) și continuarea din serialul „Tarzan: The Epic Adventures” (1996 – 1997).

De asemenea, Joe Lara a jucat și în filme precum „Sunset Heat” (1992), „Baywatch” (1993), „American Cyborg: Steel Warrior” (1993), „Steel Frontier” (1995), „Warhead” (1996), „Operation Delta Force” (1997), „Conan the Adventurer” (1998), „Armstrong” (1998), „Doomsdayer” ( 2000) și „Dead Man’s Run” (2001).

Actorul a lăsat deoparte actoria în ultimii ani și s-a dedicat muzicii country.

ADVERTISEMENT
Tags: