News

Tragedie în lumea sportului! Boris Stanchov a murit chiar în ringul de box. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

24.09.2019 | 18:20
Tragedie in lumea sportului Boris Stanchov a murit chiar in ringul de box Atentie imagini care va pot afecta emotional

Lumea boxului este în doliu, după ce un pugilist bulgar a murit chiar în ringul de box! Sportivul de 21 de ani lupta sub numele vărului său, iar acest lucru se pare că era cunoscut chiar și de antrenorul său, care a acceptat ca tânărul să urce în ring, deși nu deținea licență.

Un bulgar care lupta cu numele vărului său a murit în ringul de box

Bulgarul Boris Stanchov a murit în ring după ce s-a înscris în luptă cu numele vărului său! Boris Stanchov s-a prăbușit în runda a cincea a partidei cu Ardit Murja, desfășurată în Shkoder, Albania, în weekend-ul care a trecut. Pugilistul bulgar se înscrisese în luptă cu numele vărului său, Isus Velichkov, deoarece nu avea licență.

Astfel, în media din Albania și Bulgaria s-a propagat informația că Velinchkov a fost cel care a decedat tragic în ring. Acum bulgarii au aflat că în realitate Boris Stanchov a fost cel care a suferit un stop cardiac în timpul luptei și s-a prăbușit la podea. El a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu l-au mai putut ajuta.

Pugilistul lupta sub numele vărului său de anul trecut

Cel care a făcut lumină în acest caz a fost chiar Velichkov. “A luptat cu numele meu din 2018, antrenorul știa, nu era o problemă”.

World Boxing Council a publicat un comunicat de presă în urma acestei tragedii, dar s-a referit la boxeurul trecut în actele oficiale, Isus Velichkov. “WBC plange moartea pugilistului bulgar Isus Velichkov. In ciuda faptului ca medicii din ring au facut tot posibilul ca sa-l salveze, moartea sa a fost aproape imediata. Intreaga familie WBC este alaturi de familia lui in acestre vremuri triste”.

Moartea lui Boris Stanchov se pare că nu a fost provocată de o lovitură, ci de un stop cardio-respirator, potrivit Boxing Scene.

Tags: