Life

Tragedie în lumea teatrului. Un actor de doar 32 de ani a fost găsit mort în propria casă, cu mâinile legate la spate

Tragedie fără margini în lumea teatrului. Un actor extrem de apreciat, în vârstă de doar 32 de ani, a fost găsit mort în propria locuință.
23.01.2023 | 23:46
Tragedie in lumea teatrului Un actor de doar 32 de ani a fost gasit mort in propria casa cu mainile legate la spate
Actorul Ștefan Bouroșu a murit la doar 32 de ani. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea teatrului după ce actorul Ștefan Bouroșu a încetat din viață la doar 32 de ani.

Actorul Ștefan Bouroșu a murit la doar 32 de ani

El a fost actor la Teatrul Național Eugène Ionesco în perioada 2013-2017, iar de-a lungul carierei sale a interpretat nenumărate roluri, în piese precum ”Oscar și tanti Roz” și ”Drept ca o linie”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot el a fost și cel care a jucat în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Ștefan Bouroșu locuia în chirie, într-un apartament din Chișinău, iar tatăl său nu a mai auzit nimic de la el de câteva zile, așa că a mers să vadă ce se întâmplă cu acesta.

ADVERTISEMENT

Descoperirea făcută de bărbat a fost cu adevărat una tragică. Ștefan Bouroșu, în vârstă de doar 32 de ani, a fost găsit fără suflare, în apartamentul respectiv, cu mâinile legale la spate.

Tatăl actorului a făcut descoperirea șocantă

Văzând întreaga scenă, tatăl actorului a sunat la salvare, însă a fost mult prea târziu pentru fiul său. Mai apoi, medicul legist, sosit la fața locului a examinat corpul, însă nu au fost depistate lovituri.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, anchetatorii nu exclud posibilitatea să fi fost vorba despre o sinucidere, scrie newsmaker.md.

Până când adevărul se va afla însă, colegii de breaslă ai lui Ștefan Bouroșu sunt în stare de șoc. Nu puțini sunt cei care au postat mesaje pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu se aștepta ca tânărul actor să își găsească sfârșitul, în special în astfel de condiții, dar și atât de devreme.

Colegii actorului sunt în stare de șoc

”Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață!

Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega sa Olesea Svecla.

La rândul ei, jurnalista Irina Staver a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Ștefan și de asemenea, l-a descris ca fiind un om extrem de plăcut, adăugând că o adevărată valoare a dispărut acum de pe pământ.

”Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea.

Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam sa îți zic”, a scris jurnalista Irina Staver.

Amintim că o altă tragedie s-a produs și zilele trecute, în România, când o femeie a fost ucisă de câini, iar un martor a privit întreaga scenă, ajungând mult prea târziu la fața locului. 

ADVERTISEMENT