News

Tragedie în Maramureș! Un copil a murit după ce s-a înecat cu o jucărie de la un ou de ciocolată

06.02.2021 | 10:47
Tragedie in Maramures Un copil a murit dupa ce sa inecat cu o jucarie de la un ou de ciocolata
Medicii au venit de urgență la locul tragediei. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în Maramureș acolo unde un copil în vârstă de 5 ani a murit după ce s-a înecat cu o jucărie de la un ou de ciocolată.

Conform primelor informații, băiețelul a primit mai multe cadouri de ziua sa de naștere. Printre acestea, ar fi fost și un ou de ciocolată.

ADVERTISEMENT

Copilul nu a rezistat tentației, a mâncat ciocolata și după aceea a început să se joace cu surpriza găsită. Vorbim despre o mașinuță, pe care a băgat-o în gură.

Dramă în Maramureș!

Din păcate, de aici și până la tragedie nu a fost decât un pas. Copilul s-a înecat cu o roată a mașinuței și nu a mai putut să respire.

ADVERTISEMENT

Panicați, părinții au sunat imediat la numărul de urgență, 112. Medicii sosiți la fața locului au încercat tot ce a fost omenește posibil.

Timp de 40 de minute cadrele medicale au luptat să îl stabilizeze pe copil. În cele din urmă au fost nevoiți însă să constate decesul

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc în comuna Repedea, din Maramureș. Familia care trece acum printr-o adevărată dramă avea doi copii.

Un caz asemănător a avut loc în luna decembrie a anului trecut. Atunci, tragedia a lovit în Toulouse, Franța. O fetiță de 3 ani și jumătate a murit după ce s-a sufocat cu jucăria dintr-un ou de ciocolată.

ADVERTISEMENT

Aceasta ar fi înghițit o jucărie cu roți pe care a găsit-o în oul cu ciocolată. Jucăria i-a blocat căile respiratorii iar copila a murit câteva ore mai târziu la spital în urma leziunilor cerebrale cauzate de sufocare.

Interesant este că oul Kinder, lansat în urmă cu 4 decenii, a devenit faimos tocmai pentru capsula galbenă în care se află o jucărie. Cu toate acestea, în Statele Unite, comercializarea sa a fost interzisa din cauza unei serii de astfel de accidente.

ADVERTISEMENT
Tags: