ADVERTISEMENT
News

Tragedie în Maramureș. Un copil de 2 ani a fost călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său

Autor: Adrian Baciu | 25.05.2020 | 15:23
Tragedie în Maramureș. Un copil de 2 ani a fost călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său
Tragedie în Maramureș. Un copil de 2 ani a fost călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său. Foto: hepta.ro

Tragedie în județul Maramureș, după ce un copil de doar 2 ani a fost călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său, în timp ce efectua o manevră de întoarcere.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Maramureș. Un copil de 2 ani, călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său

Dramă fără margini pentru o familie din Sighetul Marmației. Copilul lor de doar 2 ani a murit, după ce a fost călcat cu tractorul de unchiul său.

În cursul zilei de sâmbătă, echipajele de urgență ale Centrului Medical de Permanenţă Fărcaşa din județul Maramureș i-a sesizat pe poliţişti despre faptul că la unitatea medicală a fost adus, pentru îngrijiri medicale,un băiat de aproximativ 2 ani, care prezenta leziuni.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii au demarat de urgenţă activităţi specifice pentru a stabili împrejurările în care a fost rănit băiatul stabilind că în timp ce se afla în curtea unui imobil, acesta a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară.

La volanul vehiculului se afla un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, care efectua o manevră de întoarcere”, se arată într-un comunicat de presă al oamenilor legii, citat de bzi.

ADVERTISEMENT

Copilul nu a mai putut fi salvat și a decedat la spital

Imediat după ce și-a dat seama de accident, și a văzut băiatul grav rănit, unchiul acestuia l-a transportat la Centrul de Permanenţă Fărcaşa pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, băiatul a fost transportat la Spitalul ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde duminică, 24 mai, a decedat. Rănile erau foarte grave și medicii nu au mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

În momentul accidentului, bărbatul care a efectuat manevra de întoarcere nu se afla sub influenţa alcoolului. Acesta lucru s-a constatat după primele verificări cu etilotestul.

De asemenea s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe această speță a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!