News

Tragedie în Maramureș. Un copil de 2 ani a fost călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său

25.05.2020 | 15:23
Tragedie in Maramures Un copil de 2 ani a fost calcat cu tractorul din greseala de unchiul sau
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Maramureș, după ce un copil de doar 2 ani a fost călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său, în timp ce efectua o manevră de întoarcere.

Tragedie în Maramureș. Un copil de 2 ani, călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său

Dramă fără margini pentru o familie din Sighetul Marmației. Copilul lor de doar 2 ani a murit, după ce a fost călcat cu tractorul de unchiul său.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de sâmbătă, echipajele de urgență ale Centrului Medical de Permanenţă Fărcaşa din județul Maramureș i-a sesizat pe poliţişti despre faptul că la unitatea medicală a fost adus, pentru îngrijiri medicale,un băiat de aproximativ 2 ani, care prezenta leziuni.

”Poliţiştii au demarat de urgenţă activităţi specifice pentru a stabili împrejurările în care a fost rănit băiatul stabilind că în timp ce se afla în curtea unui imobil, acesta a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară.

ADVERTISEMENT

La volanul vehiculului se afla un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, care efectua o manevră de întoarcere”, se arată într-un comunicat de presă al oamenilor legii, citat de bzi.

Copilul nu a mai putut fi salvat și a decedat la spital

Imediat după ce și-a dat seama de accident, și a văzut băiatul grav rănit, unchiul acestuia l-a transportat la Centrul de Permanenţă Fărcaşa pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, băiatul a fost transportat la Spitalul ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde duminică, 24 mai, a decedat. Rănile erau foarte grave și medicii nu au mai putut face nimic.

În momentul accidentului, bărbatul care a efectuat manevra de întoarcere nu se afla sub influenţa alcoolului. Acesta lucru s-a constatat după primele verificări cu etilotestul.

ADVERTISEMENT

De asemenea s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe această speță a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ADVERTISEMENT