News

Tragedie în Mureș. Bebeluș ucis după ce a zburat prin parbrizul mașinii în care se afla

28.02.2021 | 15:28
Tragedie in Mures Bebelus ucis dupa ce a zburat prin parbrizul masinii in care se afla
ADVERTISEMENT

Un bebeluș de doar 6 luni și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe DN 13A, în localitatea Chibed, din județul Mureș.

Din primele informații, bebelușul nu se afla într-un scaun special și a fost aruncat din mașină. Celelalte trei persoane care se aflau în automobil au fost transportate le spital.

ADVERTISEMENT

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele care au dus la producerea accidentului. Din primele date se pare că șoferul a pierdut controlul mașinii.

Bebelușul a murit pe loc

Potrivit ISU Mureș, în accident a fost implicat un autovehicul în care se aflau patru persoane, între care un bebeluș de 6 luni.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, echipajele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru micuț și au constatat decesul.

Din primele informații, cel mai probabil, copilul nu era într-un scaun special și a zburat afară din autoturism, fiind găsit în afara mașinii, a declarat la Digi24, Dan Petru Daniel, purtător de cuvânt al ISU Mureș.

ADVERTISEMENT

Celelalte trei persoane aflate în autoturism, doi bărbați de 18, respectiv 20 de ani și o fată de 16 ani, au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș cu răni de cod galben și cod roșu.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Din primele date, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și mașina a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

ADVERTISEMENT

Circulația rutieră a fost blocată pe DN 13A, în zona producerii accidentului.