News

Tragedie în muzica populară! Corin Dobrinescu a murit după ce a fost lovit de o mașină

O nouă tragedie a lovit muzica populară! Din păcate, Corin Dobrinescu a încetat din viață
23.05.2021 | 09:15
Tragedie in muzica populara Corin Dobrinescu a murit dupa ce a fost lovit de o masina
ADVERTISEMENT

Cunoscutul interpret, de profesie inginer, a murit după ce a fost lovit de o dubă. Evenimentul s-a petrecut pe raza localității Horezu.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul traversa strada neregulamentar. Nu era singur, ci însoțit de alte câteva persoane.

ADVERTISEMENT

Tragedie în muzica populară românească!

Culmea, a ajuns în siguranță pe cealaltă parte a străzii, dar a decis în ultimul moment să se întoarcă. Drept pentru care a încercat să traverseze din nou.

Doar că, pe șosea venea însă, cu viteză, o dubă. În ciuda eforturilor, conducătorul auto nu a reusit să-l evite pe Corin Dobrinescu.

ADVERTISEMENT

Martorii au sunat imediat la numărul de urgență și la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție. În ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, totul a fost în zadar.

Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu a fost testat de polițiști pentru alcoolemie. Conform informațiilor transmise de poliție, rezultatul acestuia a fost zero.

ADVERTISEMENT

“Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, au transmis autoritățile locale.

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești. Acesta a terminat și Școala de Arte si Meserii din Sibiu – secția canto popular, solist vocal.

ADVERTISEMENT

Era membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

ADVERTISEMENT

“Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană.

Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a transmis și Centrul Creației Vâlcea, după tragicul eveniment