Fotbal international

Tragedie în Napoli, unde un copil de 11 ani s-a sinucis. Reacția lui Lorenzo Insigne

02.10.2020 | 18:07
Tragedie în Napoli, unde un copil de 11 ani s-a sinucis. Reacția lui Lorenzo Insigne
Tragedie în Napoli, unde un copil de 11 ani s-a sinucis. Reacția lui Lorenzo Insigne. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în Napoli, acolo unde un copil de doar 11 ani s-a sinucis sărind de la etajul 11 al unei clădiri. Cazul este unul care a șocat întregul oraș.

Procurorii italieni investighează cazul și îl tratează ca pe o sinucidere, mai ales că victima a lăsat și un bilet prin care își ia rămas-bun de la cei dragi.

ADVERTISEMENT

De tragedie a fost mișcat și fotbalistul echipei din Napoli, Lorenzo Insigne. Acesta și-a exprimat suportul pentru familia lovită de tragedie.

Tragedie în Napoli, unde un copil de 11 ani s-a sinucis. Nimeni nu știe de ce

Copilul în vârstă de doar 11 ani care a decis să își pună capăt zilelor a sărit de la etajul 11 al blocului de locuințe în care trăia alături de familia sa. Tragedia s-a petrecut în cartierul Chiaia, o zonă frumoasă și liniștită din Napoli.

ADVERTISEMENT

De altfel, familia din care provine copilul care s-a sinucis este una cu o situație foarte bună, fără probleme financiare sau neînțelegeri care ar fi putut afecta starea psihică a victimei. Băiatul era sănătos și făcea sport, susțin italienii.

Acesta a lăsat un bilet de rămas-bun pentru familie, în care își cere iertare în fața mamei sale pentru gestul comis și precizează că a simțit teamă în orele de dinaintea comiterii gestului, anunța Ansa.

Poliția tratează cazul ca pe unul de sinucidere, însă anchetatorii nu exclud nici varianta ca băiatul să fi căzut victimă unui potențial trend apărut în mediul virtual, care ar fi putut îndemna copiii către acțiuni prin care să își facă singuri rău.

ADVERTISEMENT

Lorenzo Insigne, mișcat de tragedie: „Odihnește-te în pace, micuțule”

Moartea copilului nu l-a lăsat indiferent pe Lorenzo Insigne, fotbalistul care s-a născut și el în Napoli și care joacă pe postul de aripă la echipa din Serie A.

În vârstă de 29 de ani, Insigne a transmis prin intermediul contului său te Twitter un mesaj de condoleanțe familiei afectate de tragedie.

„Îmi exprim cele mai sincere condoleanțe pentru familia napoletană care și-a pierdut iubitul fiu. Vă îmbrățișez și sunt alături de voi. Odihnește-te în pace, micuțule”, a scris Insigne.

ADVERTISEMENT

Insigne este un adevărat idol la Napoli, mai ales că este un jucător născut și crescut în orașul în care pasiunea pentru fotbal atinge cote maxime. Insigne joacă din 2010 pentru prima echipă a clubului la care a făcut istorie Diego Maradona.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri