Tragedie în Năsăud! Doi morți în urma unui accident înfiorător

Alexandru Năstase   
în HotNews
26/09/2020, 09:22
Tragedie în Năsăud! Doi morți în urma unui accident înfiorător GALERIE FOTO
Doi oameni și-au pierdut viața în urma accidentului. Sursa foto - ISU BN

Tragedie în Năsăud acolo unde la ieșirea din oraș a avut loc un accident înfiorător. Doi oameni au murit în urma incidentului rutier.

Din păcate, șoferul unei autoutilitare nu s-a asigurat când a ieșit din parcarea unui restaurant și a fost izbit în plin de o altă mașină aflată în depășirea unui TIR.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție. Martorii accidentului au fost cei care au alertat Poliția.

Accident înfiorător în Năsăud!

Conform primelor informații, accidentul s-a petrecut pe drumul național 17D, la ieșire din orașul Năsăud spre Rebrișoara.

După primele analize, polițiștii au ajuns la concluzia că șoferul autoutilitarei, un bărbat de 50 de ani din Bistrița, a pătruns pe carosabil din parcarea unui restaurant.

Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din Năsăud, care circula pe drumul national 17D și care ar fi fost angajat în depășirea unui TIR.

Medicii sosiți la locul accidentului n-au avut ce face pentru conducătorul autoutilitarei și un pasager de 36 de ani, din același autovehicul.

Aceștia au decedat pe loc, în timp ce tânărul de 24 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Șoferul din cauza căruia a avut loc incidentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a ieșit negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul

 

 

Închide ×