News

Tragedie în parcul IOR din București. Un bărbat a fost găsit spânzurat

03.06.2020 | 10:24
ADVERTISEMENT

O tragedie de proporții s-a petrecut în parcul IOR din București, acolo unde un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac.

Tragedie în parcul IOR din București

Conform Libertatea, tragedia din parcul IOR din București a fost descoperită miercuri dimineață de un paznic care a sunat imediat după ajutor la numărul unic 112.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns echipajele de poliție, dar și o ambulanță. Medicii l-au resuscitat minute bune pe bărbatul spânzurat, însă eforturile au fost în zadar și au fost nevoiți să constate decesul.

”În această dimineață a fost sesizat faptul că într-un parc din sectorul 3 a fost descoperit un bărbat decedat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, ulterior cazul fiind preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă”, a anunțat Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Val de sinucideri prin spânzurare în ultima perioadă

Cadavrul bărbatului în vârstă de 40 de ani urmează a fi ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, iar poliâiștii vor continua cercetările.

Tragedie fără margini pentru o familie din comuna Brâncoveni, județul Olt. Fiul lor, Florin, în vârstă de doar 36 de ani, a murit. Acesta s-ar fi spânzurat, în Italia, țara în care lucra de mai mult timp.

ADVERTISEMENT

O descoperire macabră a avut loc la Constanța, acolo unde cadavrul unui bărbat spânzurat, aflat în stare de putrefacție, a fost găsit sub un vagon de marfă. Din primele informații furnizate de către autorități, bărbatul în vârstă de 51 de ani se spânzurase cu ajutorul unei funii de boghiul vagonului.

Fostul director economic al marelui combinat chimic Chimcomplex din Râmnicu Vâlcea, Alin Smeu, și-a pus capăt zilelor la vârsta de 49 de ani. Conform primelor informații date publicității, bărbatul s-a sinucis prin spânzurare de un cireș chiar în curtea casei sale și nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice gestul.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii din Mediaș, județul Sibiu, au avut parte de un eveniment de-a dreptul șocant, după ce fiul unei femei, găsită moartă în casă, s-a spânzurat când polițiștii au intrat în locuință.

ADVERTISEMENT